Волинські бійці АТО отримали у власність земельні ділянки

Волинські бійці АТО отримали у власність земельні ділянки
Волинські учасники антитерористичної операції вже отримали у власність 1325 земельних ділянок загальною площею 664,1 га. З них 662 (99 га) – для індивідуального житлового будівництва, 300 (29 га) – для ведення садівництва та 363 (535,9 га) – для ведення особистого селянського господарства.

Загалом, до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області та органів місцевого самоврядування надійшло 4381 заява від учасників АТО та членів їх родин щодо надання земельної ділянки. Надано 2924 дозволи на розробку землевпорядної документації, що в перспективі дозволить отримати військовим ще 1165,1 га наділів різного призначення.

«Процес надання земельних ділянок учасникам АТО у нашій області триває успішно. Ми, у співпраці з органами місцевого самоврядування, намагаємося віднаходити резерви, аби забезпечити усіх, хто подав заявки, відповідними наділами», - розповідає в.о начальника Головного управління Держгеокадастру в області Василь Василенко.

До слова, в області сворено резерв із 3037,2 га земель, які можуть бути надані учасникам АТО. Фахівці Головного управління Держгеокадастру в області розробили та уклали спеціальний атлас-альбом, у який внесено табличні та картографічні матеріали про землі, внесені до резерву.

Альбом – у відкритому доступі на сайті Головного управління за цим посиланням http://www.zem.voladm.gov.ua/gromadyanam-ukrayiny/informuvannya/item/1166-informaciya-ta-al-bomy-atlasy-zarezervovanyh-u-volyns-kiy-oblasti-zemel-nyh-dilyanok-dlya-uchasnykiv-ato.html

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські бійці АТО отримали у власність земельні ділянки
02 жовтень, 2015, 12:36