У Луцьку вчитимуть, як обороняти Волинь. ФОТО

У Луцьку вчитимуть, як обороняти Волинь. ФОТО
Близько сотні добровольців проходитимуть навчання з територіальної оборони в таборі «Ровесник».

У понеділок, 5 жовтня, на територій Волинського обласного військового комісаріату відбулись урочистості з нагоди відкриття другого етапу навчань підрозділів територіальної оборони. Зі словами привітань до присутніх звернувся перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

В свою чергу, перший заступник голови луцької райдержадміністрації Володимир Боярчук застеріг, щоб під час десятиденного вишколу добровольці не вживали «того, чого не треба», а інакше він приїжджатиме і перевірятиме особисто, як проходять навчання.
Серед тих, хто погодився взяти участь в навчаннях з територіальної оборони, є не тільки старші чоловіки, які проходили службу в армії, а й представниці слабкої статі, які виявили бажання в разі чого бути в повній бойовій готовності і захищати Волинь.

«Серед добровольців є й дівчата, які виявили бажання пройти ці навчання, їм «поблажок» ніяких не буде, а тренуватимуться вони на рівні з іншими. Тренуватимуть їх професійні військові, інструктори і ті, хто брав участь в антитерористичній операції»,- мовив заступник військового комісара Волинської області Ігор Підлісний.

Отець Олександр благословив підрозділ на навчання.

За словами Ігоря Підлісного, навчання з територіальної оборони відбуватиметься в декілька етапів. В цьому випадку, команду відправляють на другий етап навчань, які розпочнуться вже сьогодні і триватимуть десять днів, а проводитимуть їх в таборі «Ровесник», що у селі Забороль, Луцького району.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путин в Сирии показал как уничтожать любых захыстныкив
Відповісти
є нормальні хлопці
бачу пару знайомих облич - точно не майдануті!
Відповісти
в дитинстві мужики не награлися у войнушки...
Відповісти
А військомат бідкався, що не можуть виконати план 6 хвилі мобілізації, в результаті в 6 хвилю призвали тільки 58 відсотків від запланованого. Так оцім всім патріотам повістки в зуби і на олівець!!! Зрозуміло, що горілки вони вихляють добряче, але до армії таки згодяться. Військовому комісару області полковнику Кулику - не дрімати, поле для роботи не пахане!!!!
Відповісти
Я точно знаю що це повістками призвали. Половина вже давно награлася в войнушки...
Відповісти
Одне не розумію, навіщо писати, що це добровольці, якщо це не так...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вчитимуть, як обороняти Волинь. ФОТО
05 жовтень, 2015, 14:20