Волинян запрошують сміхом допомогти бійцям АТО

Волинян запрошують сміхом допомогти бійцям АТО
В середу 7 жовтня 2015 року о 19:00 в Палаці культури м. Луцька учасники Ліги сміху зберуться, аби розіграти Перший волонтерський кубок КВН.

Ця подія є унікальною, бо ще ніде в Україні волонтери не організовували власний кубок КВН. Всі зібрані від квитків та пожертв на заході кошти будуть використані на потреби волинських бійців. Не зважаючи на те, що в країні війна, учасники та організатори події впевнені, що сміх може врятувати не одне життя.

«Друзі, ми всі маємо розуміти, що Україна, не дивлячись на якісь домовленості та голослів’я політиків, підписання незрозумілих документів незрозумілими людьми в Мінську, знаходиться у стані війни. Тому кожен чим може повинен допомагати тим, котрі відстоюють нашу державу. Ми звісно не політики, які можуть вирішити якесь масштабне питання але свою частинку хотілось б внести також. Саме тому «Замок Любарта» вирішив прийняти участь в кубку волонтерів , адже поки ми сміємось, значить не здаємось», – розповідає Роман Копитко, представник команди-учасниці телевізійної Ліги Сміху «Замок Любарта» (Луцьк).

«В такий важкий час для країни, на жаль, чекати допомоги від влади не вдається. Тому, допомагаємо ми, чим можемо», – пояснює Діма Серков («АГА», м. Київ).

«Кажуть, сміх продовжує життя. А ми, як ніхто інший, вміємо це робити. Тому і вирішили долучатися до нещодавнього феномену українського народу – волонтерів, які, мов янголи на своїх крилах приносять допомогу нашій армії. Завдяки спільним зусиллям гумористів та волонтерів ми здійснимо неможливе!», – пояснює участь в кубку команди «Молодіжна збірна Рівного» Настя Боднарська.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.