Футболісти ФК «Волинь» тренувались зі школярами. ФОТО

Футболісти ФК «Волинь» тренувались зі школярами. ФОТО
У Луцьку на стадіоні «Авангард» відбувся «Відкритий урок футболу», в якому взяли участь, як школярі, так і футболісти місцевого футбольного клубу.

Про це стало відомо в середу, 7 жовтня.

На головному стадіоні Луцька учні з 22 шкіл міста взяли участь у «Відкритому уроці з футболу». Захід відбувся в рамках національного проекту з аналогічною назвою.

Організатори проекту – Федерація футболу України, Міністерство освіти та науки та Департамент у справах дітей Міністерства внутрішніх справ, - намагаються використати позитивну футбольну атмосферу, як виховний інструмент для боротьби з дитячою злочинністю, виховання патріотизму та здорового способу життя.

На тренування до школярів прибув і головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний, який висловив своє задоволення побаченим.

«Я побачив велике бажання наших дітей бути активними, спортивними та здоровими. Вони намагаються вчитись правильно володіти м'ячем і це дуже добре», - сказав він.

Показати фахові ази школярам, а також взяти участь в тренуванні погодилися Івіца Жуніч, Міха Горопевшек, Віктор Хомченко та Роман Никитюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Футболісти ФК «Волинь» тренувались зі школярами. ФОТО
07 жовтень, 2015, 16:44