Ковелю дадуть понад 7 мільйонів, щоб добудувати будинок

Ковелю дадуть понад 7 мільйонів, щоб добудувати будинок
На завершення будівництва житлового будинку на вулиці Ватутіна, 70б, в Ковелі з держбюджету виділили 7,360 мільйона гривень.

Про це йдеться у Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для завершення будівництва житлових будинків у Ковелі, Луганську та Хмельницькому, який 18 липня 2012 року затвердив своєю постановою Кабінет Міністрів, пише Про Ковель.

Головним розпорядником бюджетних коштів і відповідальним виконавцем програми є Мінрегіон. Розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів визначає головний розпорядник бюджетних коштів.

У документі вказано, що допускається співфінансування закупівлі за рахунок коштів місцевих бюджетів та/або коштів громадян, які придбали житло в об’єктах, що споруджуються.

Після введення в експлуатацію житлового будинку квартири передаються громадянам відповідно до договорів, укладених із забудовником, та кредитних договорів з Державною спеціалізованою фінансовою установою «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» або її регіональними управліннями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковелю дадуть понад 7 мільйонів, щоб добудувати будинок
19 липень, 2012, 15:43