Волинські випускники – рекордсмени

Волинські випускники – рекордсмени
Цього року 22-ом випускникам волинських шкіл за підсумками ЗНО вдалося набрати максимальну кількість балів – 200.

Про це йдеться у сюжеті Волинської ОДТРК.

Четверо з них – випускники Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука. Лідія Мельник та Софія Желізна здобули найвищий бал з історії, Анастасія Бортнік – з української мови, а Наталія Єсип – з біології та фізики.

Зокрема Наталія Єсип нині очолює рейтинги вступників в Україні. Її результат – 850 балів. Окрім цього, вона – триразовий призер Всеукраїнських олімпіад з біології та екології, двічі ставала переможцем конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук України та Всеукраїнської інтернет-олімпіади з біології.

Наталка каже, що, насамперед, своїми високими досягненнями завдячує вчителям гімназії, але багато знань здобула і завдяки різноманітним змаганням.

«Чим більше ти дізнаєшся – тим більше хочеться рухатись уперед», – зізналася Наталія.


Саме шкільні олімпіади, у яких почала брати участь у восьмому класі, спонукали її навчатися наполегливіше. А ще – дослідницька робота у Малій академії наук, йдеться у сюжеті.

Диплом першого ступеня, який вона здобула на Всеукраїнському конкурсі-захисті робіт, також дав можливість отримати 50 додаткових балів.

Вчитель біології Галина Ягенська називає Наталію унікальною ученицею, адже лише по півбала їй не вистачило до максимального результату з хімії та української мови. Досягти успіху, каже педагог, їй допомагає системне мислення та потужний розум.

Нині Наталка Єсип зараз на роздоріжжі. Вона обирає, з яким фахом пов’язати життя — біологією чи медициною.

Втім Наталка вже вирішила, що навчатиметься у столиці. Для того ж, щоб визначитись із навчальним закладом, у неї залишається менше двох тижнів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поїзд наїхав на дідуся
21 липень, 2012, 14:36
Волинські випускники – рекордсмени
21 липень, 2012, 12:17