Луцьке ДАІ ховається від роботи?

Луцьке ДАІ ховається від роботи?
В Луцьку автомобілі порушують правила дорожнього руху, а ДАІ не реагує на ці випадки і «ховається» від скарг.

Ці нарікання 24 липня під час оперативної наради в мерії висловив перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

Він зазначив, що зокрема не вирішують проблему з проїздом автомобілів на вулиці Лесі Українки. На вулиці Крилова поставили загородження, яке мало бути відкритим тільки до 8 ранку, а натомість там і вдень можуть проїжджати автомобілі.

«У нас виходить, що вулиця для автомобілів, а не для людей», - додав Кравчук.

Начальник відділу звернень громадян Луцької міської ради Лариса Карп'як повідомила, що лучани періодично надсилають скарги на автомобілі на вулиці Лесі Українки.

За словами Кравчука, в місті автомобілісти часто їдуть на червоне світло, але ДАІ на ці випадки не реагує. Він двічі телефонував у керівництво, але це не допомогло.

«Коли дзвониш і називаєш номер, то всі ховаються. І це навіть коли перший заступник звертається. А яке ж буде реагування на скарги простих громадян?», - невдоволений Кравчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щоденно по вул кривий вал проти руху їздять машини. і наші місцеві депутатикі не гребують цим. тут вже давно пора зробити стаціонарний пост даі.
а про дзвінки - це окрема тема. в міському даі їх сидить чоловік 30, а по місту їздить тільки 2-3 екіпажи, тобто 4-6 чоловік.
що роблять інші?
а взагалі проблема вирішується автоматизацією. досить на кривому валі встановити камеру і автоматично висилати фото порушнику, як проблема просто зникне, бо камері нема різниці, хто їде у авто.
хай всі платять, а не тільки ті, хто може відмазатись.
Відповісти