На озері Білому знайшли труп: можливо, загиблого 40 днів тому чоловіка

На озері Білому знайшли труп: можливо, загиблого 40 днів тому чоловіка
На озері Білому в Любешівському районі знайдений труп: можливо, загиблого 40 днів тому чоловіка, який потонув при випробовуванні моторного човна

Про це інформує райвідділ УМВС у Любешівському районі.

Більше місяця минуло з дня трагічної загибелі мешканця Каменя-Каширського Геннадія В.

Тоді молодий чоловік під час випробовування щойнопридбаного моторного човна потонув в озері Біле. За п’ять тижнів, попри усі спроби рятувальних служб, родичів та друзів, знайти тіло не вдалося. Причинами цього називали і значну глибину водойми, яка унеможливила пошукові роботи водолазам і, за однією із версій, оскільки оз.Біле є проточним, вірогідність того, що течія могла віднести труп на територію Білорусії.

Близькі вже втратили надію поховати Геннадія.

Однак, як повідомляє РВ УМВС Любешівського району, 24 липня надійшла інформація про те, що на водному плесі озера Біле було виявлено вспливше тіло невідомого чоловіка. Вірогідно, що це і є загиблий місяць тому камінь-каширець. Родичі Геннадія викликані на впізнання трупа.

Хоча, за словами начальника любешівського РВ УМВС Сергія Хвесика, доки не буде проведено усіх необхідних експертиз, офіційно стверджувати, що знайдений на водоймі труп дійсно належить Геннадію В., передчасно, близькі загиблого переконані, що це дійсно він.

Місцеві мешканці припускають, що оскільки на 10-метровій глибині озера температура води дуже низька, тіло дійсно могло зберегтися до цих пір.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На озері Білому знайшли труп: можливо, загиблого 40 днів тому чоловіка
24 липень, 2012, 11:08