Вперше у Луцьку виступив рок-гурт «Bahroma».ФОТО

Вперше у Луцьку виступив рок-гурт «Bahroma».ФОТО
Рок-гурт «Bahroma» вперше виступив у Луцьку з піснями зі своїх альбомів «Внутри» та «ИПИ», а також музиканти презентували луцьким поціновувачам музики пісні зі свого майбутнього альбому.

5 листопада у Луцьку рок-гурт «Bahroma» з Києва відіграли свій перший концерт. Учасники гурту відвідали Луцьк в рамках свого всеукраїнського туру, який охопить 15 міст.

Зокрема, поціновувачі якісної музики мали можливість почути пісні з альбомів «Внутри» та «ИПИ», а також потанцювати під нові пісні з майбутнього альбому.

Окрім того гурт «Bahroma» виконав кавер на пісню Кузьми Скрябіна «Наш останній танець».

Слухачі довго не відпускали музикантів зі сцени постійно викликаючи їх на біс.

«Супер! Мені сподобалось, я слухаю їх півроку і нарешті почула наживо», - поділилась враженнями шанувальниця, яка стояла в черзі за автографом від музикантів.

Бас-гітарист Юрій Нацвлішвілі розповів, що особисто він в Луцьку не вперше, адже вже приїжджав сюди в складі джаз-квартету.

Також музикант відзначив, що вважає Луцьк добрим, спокійним містом, де багато гарних дівчат. Декілька слів Юрій Нацвлішвілі сказав і про Кузьму, пісню якого вони виконали перед луцькою аудиторією.

«Я був з ним знайомий і скажу, що він був дуже впливовою і серйозною фігурою в українському шоу-бізнесі, дуже жаль, що він пішов», - мовив Юрій.

Своєю чергою фронтмен гурту Роман Бахарєв сказав, що йому було трохи важко виконувати пісні, адже виступав із застудою. Однак це не завадило музиканту відіграти безперервно майже двогодинний концерт.

Поділився гурт «Bahroma» з журналістами ВолиньPost й планами на майбутнє, а саме музиканти розповіли, що в наступному місяці планують випустити новий трек «Тихо» українською мовою, відзняти кліп та записати дует з Женею Галичом (фронтмен українського рок-гурту O.Torvald (Оторвальд) — прим.ред.).

Також музиканти пообіцяли повернутись до Луцька з новими хітами, адже хочуть розширювати аудиторію своїх шанувальників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вперше у Луцьку виступив рок-гурт «Bahroma».ФОТО
06 листопад, 2015, 14:03