Легенди західноукраїнського футболу проведуть товариський матч на «Авангарді»

Легенди західноукраїнського футболу проведуть товариський матч на «Авангарді»
Футбольний клуб «Волинь» та Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» раді запросити лучан та гостей міста на Свято футболу, яке відбудеться 12 листопада на стадіоні «Авангард».

Своєрідний осінній фестиваль футболу розпочнеться о 13.30 із міжнародного товариського матчу вихованців дитячих шкіл «Волині» (Луцьк) - «Динамо» (Брест). На поле «Авангарду» вийдуть вихованці з U-14, повідомляє прес-служба ФК "Волинь".

О 15.00 розпочнеться урок дитячого футболу, який разом із тренерами ДЮФШ «Волинь» проведуть й футболісти «Волині».

«Родзинка» зустрічі - товариський матч ветеранів ФК «Волинь» та ФК «Карпати» за участі легенд західноукраїнського футболу. Поєдинок на «Аванграді» стартує о 16.00.

У складі «Волині» вболівальники зможуть побачити гру і представників «золотого» складу 1989 року, і футболістів, які кували перемоги у 1990-2000-х рр. На поле «Аванграду» вийдуть Віталій Кварцяний, Іван Польний, Володимир Дикий, Володимир Гащин, Володимир Гапон, Ярослав Комзюк, Сергій Чабан, Олег Федюков та інші.

«Карпати» привезуть у своєму складі двох володарів Кубка СРСР 1969 року Геннадія Ліхачова та Ігоря Кульчицького. Будуть й інші добре відомі луцькому вболівальнику виконавці, які встигли пограти і за «Волинь», і за «Карпати»: Любомир Вовчук, Михайло Луцишин… Виступатимуть й Андрій Покладок - один із найкращих бомбардирів в історії чемпіонатів України (62 голи), і Богдан Стронціцький, дворазовий фіналіст Кубка України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби не 2-й тур виборів , то й не було б цієї пародії на футбол !
Відповісти
Якби не сидіти на дивані, а займатися спортом і знатися на ньому, то не було б цієї пародії на буцімто комент до новини.
Відповісти
Останні новини
Легенди західноукраїнського футболу проведуть товариський матч на «Авангарді»
06 листопад, 2015, 14:18