Агропромгрупа «Пан Курчак» вийшла на ринок курятини з новою торговою маркою*

Агропромгрупа «Пан Курчак» вийшла на ринок курятини з новою торговою маркою*
ТзОВ «Птахокомплекс «Губин», яке входить в АПГ «Пан Курчак» та займається вирощуванням птиці й виробництвом м’яса птиці, відтепер пропонує споживачам продукцію під новою торговою маркою – "КатКут".

Така курятина розрахована на закордонного споживача, зокрема, з країн Близького Сходу та Середньої Азії. Саме туди віднедавна АПГ «Пан Курчак» експортує свою продукцію. Тим часом перепусткою для волинської курятини на закордонні ринки стало підтвердження іноземними експертами її якості.

Адже цьогоріч курятина агропромгрупи отримала сертифікат "Халяль" (від арабского al-halal – дозволене), який дозволяє експортувати продукцію в ісламські країни.

Також на ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» запроваджено систему менеджменту безпеки харчових продуктів, яка відповідає міжнародним нормам ISO 22000:2005. Такий сертифікат підтверджує, що продукція підприємства абсолютно безпечна та якісна, перш за все, завдяки чіткому системному контролю на всіх етапах виробництва, починаючи від отримання сировини, під час виробництва та зберігання, транспортування, аж до надходження до споживача.

На сьогодні ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» - це 6 потужних птахоферм із разовою посадкою більше 2 мільйонів голів птиці, які розташовані у Волинській області, та сучасний забійний комплекс, який відкрили цьогоріч у Нововолинську (Волинська область). Його потужність - 110 тонн продукції за добу.

Курятина під торговою маркою «Пан Курчак», яка відповідає міжнародним стандартам, представлена в 11 регіонах України як через франчайзингову мережу, так і в супермаркетах. Волинська курятина є ще й економічно привабливою сировиною для виробництва якісних напівфабрикатів і ковбасних виробів. Тож її купують і м'ясопереробні підприємства.

Загалом продукція агропромгрупи «Пан Курчак» на сьогодні представлена 10 торговими марками. 2 з них представляють курятину («Пан Курчак» та «КатКут»), 1 – комбікорм («Агрокорм»), 1 – свинину («Українська свинина»), 4 - м’ясну та ковбасну продукцію агропромгрупи («Нововолинський м’ясокомбінат», «Пан Курчак», «Волинь продукт», «Волинська») та 2 – фірмові торгові мережі («М’ясна точка», «Смарті»).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.