Луцькі баскетболісти втретє програли у Суперлізі. ФОТО

У четвер, 5 листопада, одеська «БІПА» перемогла вдома луцький «Волиньбаскет-WOG».

Спершу гра в одеситів пішла не дуже вдало – лідер у першій чверті мінявся кілька разів, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Та до перерви рахунок був на кориcть господарів. Далі «моряки» почали нарощувати свою перевагу. Найбільший відрив у грі становив – 16 очок, та волиняни постійно скорочували відрив до мінімуму.

Та у такий день одесити просто не мали права програвати. 6 листопада свій день народження святкував головний тренер одеситів Вадим Пудзирей.

«БІПА» - «Волиньбаскет-WOG» - 74:65 (18:16, 19:14, 19:17, 18:18)

«Хочу привітати наших вболівальників з першою перемогою. Гравцям не менш приємно. Виграли підбір, виграли боротьбу. Ця перемога стала подарунком для нашого тренера», - розповів Михайло Волчанов, гравець БК «БІПА-Одеса».

«Поки що командної гри немає. У першій чверті не зіграв напад. Незадовільно зіграли п’яті номери. Команда розгубилася на майданчику, і фактично все над чим працювали раніше, було забуте. Та за рахунок вдалих замін та індивідуальній майстерності гравців ми зуміли виправити ситуацію. Шкода, що програли», - прокоментував головний тренер лучан Дмитро Чайковський.

Наступний матч лучани зіграють в Южному проти місцевого «Хіміка» у суботу, 7 жовтня. Початок гри о 18:00. Зазначимо, пряму трансляцію поєдинку показуватиме Перший національний телеканал.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.