Екс-гравець «Волині» розповів, що лучани стали грати по-іншому

Екс-гравець «Волині» розповів, що лучани стали грати по-іншому
Після стартових турів чемпіонату України 2012/13 журналісти попросили колишнього гравця луцького клубу Андрія Федецького(на фото) поділитися враженнями від перших поєдинків своєї колишньої команди у новому сезоні.

Про це пише прес-служба ФК Волинь.

«Ще наприкінці минулого чемпіонату я говорив, що команда стала грати в трохи інший футбол - говорить один з головних старожилів в історії «Волині», що виступав у ній протягом 19 сезонів. - І це при тому, що виконавці залишилися ті ж. У грі нинішньої «Волині» переважає контроль м'яча, який мене здивував і приємно порадував».

На переконання Федецького, команда діє в швидкісному ключі, організовуючи атаки через фланги «Волинь» намагається більше використовувати поперечні передачі, а не «вантажити» м'яч відразу вперед – у розрахунку на високорослих Пищура чи Шумахера.

«Якщо говорити про матч з «Карпатами», то львів'янам ще пощастило, що вони зуміли вивезти з Луцька одне очко. А ось у поєдинку з «Ворсклою» лучани грали трохи гірше, однак все ж домоглися позитивного результату. З новачків, що з'явилися в складі луцької команди цього літа, хотілося б відзначити Даніеля Суботича. Це класний нападаючий, який за два стартові матчі встиг проявити свої найкращі якості. Він завжди націлений на ворота, по-спортивному агресивний. Суботич ніколи не стоїть на місці, а постійно переміщується, відкриваючись під передачі своїх партнерів у вільні зони. А який він забив м'яч «Ворсклі» – любо-дорого дивитися!", - зазначив екс-гравець волинян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кава подорожчає на 40%?
25 липень, 2012, 15:20
Екс-гравець «Волині» розповів, що лучани стали грати по-іншому
25 липень, 2012, 14:48