Волинський нардеп допоміг бійцям АТО та постраждалим на сході більш ніж на мільйон гривень

Волинський нардеп допоміг бійцям АТО та постраждалим на сході більш ніж на мільйон гривень
Медикаменти у лікарні та на передову, харчі, одяг, іграшки в інтернати на сході країни, форму, взуття, рації, генератори, обігрівачі, спальники для волинських хлопців, які захищають мир, грошова допомога їхнім родинам.

Загалом допомоги на понад мільйон гривень цьогоріч вже надав благодійний фонд "Європейський вектор" та його меценат нардеп Сергій Мартиняк учасникам АТО та їхнім родинам, а також соціальним закладам на сході країни.

З них понад 700 тисяч гривень спрямовані в рамках проекту "100 тисяч у місяць", який стартував на Волині у лютому. Зміст такого проекту полягає в тому, що фонд нардепа виділяє гроші, а що купувати - вирішують волонтери, які щодня отримують прохання від волинських бійців і їх сімей, а тому найліпше знають потреби.

Ще понад 200 тисяч гривень - це допомога якісними закордонними медичними матеріалами Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені І. І. Мечникова, де рятують життя важкопораненим хлопцям, та вантаж для школи-інтернату у місті Сєвєродонецьк, що на Луганщині. Майже з сотні вихованців закладу 85 - це діти-сироти. Крім одягу та взуття, з Волині їм передали також солодощі та фрукти.

Підтримку мали й вихованці дитячого табору «Лісова застава», що в смт. Димер поблизу Києва. А це діти переселенців, діти, які живуть у звільнених чи прифронтових населених пунктах, діти учасників АТО. У таборі вони проходять психологічну реабілітацію, а опікуються ними волонтери. Тим часом допомагають закладу небайдужі люди.

Тож від початку курятину та ковбасу на суму понад 30 тисяч гривень, а потім ще й 32 пакунки з гуманітарною допомогою (одяг, взуття) отримали від фонду вихованці дитячого табору.

Також «Європейський вектор» продовжує реалізовувати проект із підтримки сімей волинських бійців із округу Сергія Мартиняка, на який торік спрямували 600 тисяч гривень. Відтак, родини мобілізованих цьогоріч отримують по тисячі гривень. На сьогодні вже виплачено 74 тисячі гривень, розповіла керівник благодійного фонду Галина Ведрич.

Загалом із початку року благодійний фонд «Європейський вектор» спрямував на підтримку учасників АТО та їхніх сімей 1 мільйон 110 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський нардеп допоміг бійцям АТО та постраждалим на сході більш ніж на мільйон гривень
13 листопад, 2015, 15:40