Ковельчани скинулися на медикаменти для моряків

Ковельчани скинулися на медикаменти для моряків
З нагоди Дня флоту України, який відзначатиметься 29 липня, ковельчани направили екіпажу морського буксиру «Ковель» харчі, медикаменти, фарбу та інструменти для ремонту, а також канцелярське приладдя.

Про це 26 липня йдеться на офіційному сайті міськради Ковеля.

Кошти на придбання усього необхідного (понад 2 тисячі гривень) дали підприємці міста, депутати та працівники виконавчого комітету. Вітання екіпажу підшефного судна від імені влади та громади міста направив міський голова Ковеля Олег Кіндер.

Допомогу від ковельчан буксир «Ковель» отримує щороку. Угоду між Ковельською міською радою і морським буксиром «Ковель» військової частини А – 4288 міста Євпаторія АР Крим уклали 7 років тому.

22 члени екіпажу забезпечують швартування, буксирування кораблів і суден Чорноморського флоту, несе чергування у складі рятувального загону.

Довідка

Буксир збудовано 29 травня 1965 року в місті Ленінграді, а уже 30 травня того ж року на його судні було піднято прапор і зараховано до складу Військово-Морських Сил. Водотоннажність судна – 890 тонн, потужність – 2 тисячі кінських сил. 1 серпня 1997 року морський буксир Чорноморського флоту, який носив назву «МБ – 51», був переданий ВМС України і названий на честь нашого міста - «Ковель».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельчани скинулися на медикаменти для моряків
26 липень, 2012, 12:29