Українські партії визначалися з датами передвиборчих з'їздів

Українські партії визначалися з датами передвиборчих з'їздів
Напередодні початку передвиборної кампанії українські партії мають намір провести з'їзди для визначення кандидатів у народні депутати.

Про це повідомляє Корреспондент.

Зокрема, Партія регіонів проведе свій XIV з'їзд 30 липня в Києві. Програмою з'їзду передбачені виступи почесного лідера регіоналів, Президента Віктора Януковича і голови партії, прем'єр-міністра Миколи Азарова.

У той же час з'їзд Об'єднаної опозиції, до складу якої входять ВО Батьківщина, Фронт змін, Громадянська позиція, Народний рух України, Народна самооборона, За Україну! і ПРП, запланований на 31 липня. Як очікується, з'їзд визначить першу п'ятірку кандидатів у народні депутати.

Комуністична партія України
проведе свій з'їзд 30 липня. "На з'їзді будуть обговорюватися і затверджуватися списки кандидатів та програма, з якою ми підемо на вибори. А вже ввечері того ж дня ми ці списки і програму опублікуємо", - заявив лідер КПУ Петро Симоненко.

Партія УДАР
Віталія Кличка проведе з'їзд для висунення кандидатів у депутати 1 серпня. У програмі з'їзду - затвердження передвиборної програми партії та кандидатів у народні депутати за багатомандатним виборчим округом і кандидатів у народні депутати за одномандатними виборчими округами. З'їзд відбудеться у виставковому центрі АККО Інтернешнл у Києві.

У свою чергу Народна партія Володимира Литвина проведе 12-й з'їзд для висунення кандидатів у депутати Верховної Ради 31 липня. Початок з'їзду заплановано на 12:00. Він пройде в Українському домі в Києві.

При цьому ВО Свобода проведе свій з'їзд 1 серпня в Києві. У ході з'їзду планується затвердити передвиборну програму і кандидатів у депутати за мажоритарними округами. У партії сподіваються, що гостями з'їзду будуть присутні представники Об'єднаної опозиції, з якою Свобода погоджувала списки кандидатів.

Партія Наталії Королевської Україна - Вперед! свій передвиборний з'їзд проведе 1 серпня в селі Буки Сквирського району Київської області. Політсила має намір висунути кандидатів у народні депутати і затвердити виборчий список.

Єдиний центр свій передвиборний з'їзд проведе 31 липня. Як зазначили в партії, крім висунення депутатів, програмою з'їзду передбачено обговорення політичної ситуації, можливі форми участі партії в парламентських виборах.

Як відомо, 30 липня в Україні починається передвиборна кампанія. Голосування відбудеться 28 жовтня. Вибори Верховної Ради пройдуть за змішаною системою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блядь, стілько партій, що зі страху можна накласти повні штани!
Відповісти
Останні новини
Українські партії визначалися з датами передвиборчих з'їздів
26 липень, 2012, 13:17