Наливайченко пішов до Кличка

Наливайченко пішов до Кличка
Колишній голова політичної ради партії «Наша Україна», екс-голова СБУ Валентин Наливайченко підтвердив інформацію про своє приєднання до команди Віталія Кличка.

Про це інформує УНІАН з повідомленням на прес-службу Наливайченка.

«Політика – командна гра. Перебувати у політиці без команди однодумців немає жодного сенсу. Партія Віталія Кличка «УДАР» близька мені за духом та цінностями. Це партія нової генерації політиків, це партія моїх однодумців. Тому я долучаюсь до цієї динамічної та перспективної політичної сили», – сказав політик.

За його словами, в УДАРі він «побачив прагнення радикальних змін на користь громадян, устремління зламати хребет усій прогнилій системі корупції та брехні. Саме тому я обрав УДАР».

«В парламенті ми консолідуємо усі здорові патріотичні сили та створимо проукраїнську демократичну більшість, яка зможе усунути узурпаторів та корупціонерів від влади та повернути Україну громадянам», – упевнений Наливайченко.

Нагадаємо, у травні екс-голова СБУ Валентин Наливайченко склав із себе повноваження голови політичної ради партії «Наша Україна» та зупинив своє членство у партії.

Згодом він повідомляв, що збирається влитися до складу об'єднаної опозиції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
клички не погані хлопці, але їх втягнули у політику. доброго з цього нічого не буде.
Відповісти