Володимир Гунчик заявив, що Ігор Гузь оголосив йому війну

Володимир Гунчик заявив, що Ігор Гузь оголосив йому війну
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик прокоментував заяву народного депутата Ігоря Гузя у Верховній Раді.

Це сталось у четвер, 26 листопада, після завершення сесії обласної ради.

Нагадаємо, нещодавно Ігор Гузь з трибуни Верховної Ради зробив гучну заяву – Володимира Гунчика у відставку. Натомість голова ОДА сказав, що ця ситуація досить банальна і таким чином Ігор Гузь вирішив попіаритись.

«Народний фронт» програв на всіх фронтах вибори де тільки міг, і разом з тим підставив Блок Петра Порошенка. Останньою каплею був Любомльський район, де ми за особистим проханням Гузя першим номером в списку «Солідарності» поставили Ігоря Торбу. Після того, як відбулися вибори і «Солідарність» пройшла в райраду, Ігор Гузь наполегливо почав вимагати від мене, щоб Торба був головою райради. Ми довго вели переговори і аж ніяк не виходило, щоб Торба був головою.

Напередодні виборів в районну раду голова ОДА «наїхав» на всіх, на кого міг, з проханням, щоб все ж таки проголосували за Торбу і попросив в Гузя виїхати в Любомльський район і зустрітися з радником голови ОДА Миколою Пархомуком і Володимиром Дибелем. Зустріч відбулась, наскільки я розумію, сторони поговорили на високих тонах і відправили в місця «нє столь прібліжонниє». Тоді Гузь сказав, що мені не пробачить і оголошує мені війну та буде мститися, і перше, що зробить - виступить на сесії Верховної ради, де вимагатиме мого звільнення», - сказав Володиир Гунчик.

Також він порадив журналістам поспілкуватись з Дибелем і Пархомуком, які можуть багато розповісти цікавого стосовно розмови з Гузем на підвищених тонах.

На думку Володимира Гунчика, нардеп Ігор Гузь «відчуває якісь зміни в Уряді і готується зайняти чергову партію», а право призначати чи звільняти голову ОДА має тільки президент.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гужя-гужя...
Відповісти
а гузь, виявляєцця, інтриган!
Відповісти
Дешевий.
Відповісти
А чому це він свого носа пхає до призначення голові райрад
Відповісти
ГуСь..когда был еще Молодежным лидером Молодежи.Клялся на библии что пойдет на войну и умрет за идеалы Бандеры.Как оказалось.ГуСт пошел в депутаты и не умер как и обещал,Спасибо что есть у нас такое быдло как Гуся.Ах да...вспомнилосьВопрос? куда дел Гусь .выделенные ему деньгм 300тыс грн на Украинизацию села.Говорят что он купил Диски ОК и подарил каждому клубу.Не исключено уто у папы комуняки .такой краснопузый предатель РОдины)только Перефарбрваний)ГуЗЮ.Гуся)
Відповісти
Не люблю Гузя, але підтримую його в цьому рішенні. Гунчику не довго залишилось займатись балачками і своїх на посади підмощувати. Такого нікчемного губернатора ще Волинь не бачила. Його цікавить тільки його імідж і його власні інтереси у справах.Хтось знає, що він за рік роботи для людей зробив? Він конкретно підмочує авторитет президента і його команди на Волині. Волиньпост, не прогинайся під губернатора, не видаляй мій комент.
Відповісти
Ви, шановний пане, не один такий, про якого Гузь кричав у Верховній Раді про звільнення, але вже ж він так і залишається Х..ЛОМ!!!!!!!!!ЛА-л-ла-ла-.....ла-ла
Відповісти
Гузь - хам.
Відповісти
Подивіться на лице Гунчика. Там же ясно написано його девіз по життю: А что я лично с єтого буду иметь? Скількивже дивитись, як він тільки тєми-схєми собі прокладає. Вже скоро в податковій декларації з'являться нові будинки, ділянки, авто. А ми простий народ будем, як мішкі лапку смоктати. Гунчик на кримінальному жаргоні 10-ти копієчна монета... З діда-прадіда так в них повелось, народ обдерти, собі в карман напхати. Так 10 коп., сям 10 коп...
Відповісти
Тема в нього, що на заводі, що в області одна: людям 3 тис. зарплати, собі 100 тис. зарплати. Так і в області: вигнати всіх і поставити на посади тих,які будуть по темам-схемам працювати. От слуга народу. Хоч би дійсно Гусь його скинув, хай вже хто небудь прийде, а не цей король бурштина.
Відповісти
Останні новини
Володимир Гунчик заявив, що Ігор Гузь оголосив йому війну
26 листопад, 2015, 18:46