У Рожищах - ніч пам’яті про Майдан

У Рожищах - ніч пам’яті про Майдан
На центральній площі Рожища відбудеться акція, приурочена до подій, які вирували в серці столиці два роки тому, під назвою «Я не забуду Майдан».

Усіх рожищенців ввечері суботи, 28 листопада, о 18-й годині, кличуть прийти на площу Незалежності, аби схилити голови перед загиблими Героями Небесної сотні, військовими, які полягли в зоні АТО, та тими, хто помер мученицькою смертю в роки Голодоморів, повідомляє Район.Рожище.

Ініціатори обіцяють докласти всіх зусиль, аби відтворити «євромайданівську» атмосферу: будуть шини, бутерброди та гарячий чай, «крутитимуть» документальні фільми про Революцію Гідності та незламний дух українського народу.

«Пам’ятайте заклик Майдану про те, що «рабів до Раю не пускають», і не будьте рабами теплих домівок та власної ліні, прийдіть та віддайте шану всім тим, хто поклав голови за українську землю та народ», – закликають жителів району організатори пам’ятної акції.
Згадаймо, як це було, щоб пронести ці спогади через усе життя і передати власним дітям та онукам. Адже ми носії новітньої історії, а пам’ять про наших полеглих Героїв має жити вічно!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На "бутерброди та гарячий чай" наверняка кто-то да придет.)))))
Відповісти