Заступник луцького мера може піти на вибори - у конкуренти Івахіву і Гузю

Заступник луцького мера може піти на вибори - у конкуренти Івахіву і Гузю
Заступник міського голови Луцька, депутат Волинської обласної ради Василь Байцим заявив, що після того, як "порадиться з виборцями", може вирішити стати кандидатом у народні депутати.

Як розповів він 30 липня у коментарі виданню ВолиньPost, свою відпустку, яка щойно розпочалася, він присвятить роботі із виборцями у місті Ковель.

Про своє бажання зустрітися із ковельчанами Байцим повідомив ще 27 липня на власній сторінці у мережі Facebook.

«У Ковелі я вже два роки депутат і, звісно, не можу зрадити людей, які за мене голосували на минулих виборах, адже їх понад 10 000 тисяч», – пише він у Facebook.

«До мене за ці два роки багато приходило людей як з Ковеля, так і з районів, я ж не міг казати: вибачте, Ви не змого округу. Я допомагав, де міг у вирішенні їхніх проблем. А зараз я дуже радий, бо кандидатам, як від влади, так від опозиції, багато буде роботи. І ми разом, конкуруючи, будемо прискореними темпами вирішувати всі проблеми, вирішенням яких я самотужки займався останні роки», – пише він.

І хоча в інтернеті Байцим чітко дав зрозуміти про свої наміри балотуватися, утім у коментарі ВолиньPost сказав, що поки не вирішив, мовляв треба порадитися із виборцями.

«Я тиждень-два попрацюю в окрузі, я мушу порадитися зі своїми виборцями. А тоді вже дам знати», – запевнив він.

Нагадаємо, на місцевих виборах 2010 року Василя Байцима обрали депутатом Волинської обласної ради у ковельському мажоритарному окрузі.

Зауважимо також: у Facebook Байцим поширив цікавий запис іншого користувача, адресований «для Ігоря, Степана, Івана та Володі». Як відомо, до Верховної Ради у Ковельському виборчому окрузі планують балотуватися Ігор Гузь, Степан Івахів, Іван Смітюх та Володимир Гавриш.

О 14:30 у понеділок, 30 липня, Байцим написав у Facebook, звертаючись до Ігоря Гузя:

"нуууу, колего Ігоре !!! - я після цього остаточно визначився: піду по тому округу де ти хочеш бути депутатом ВР - бо не дай Боже тебе до влади допустити!!! Бідні мої виборці-ковельчани з тобою будуть... і не звони мені більше з цього приводу...і Романюку не звони - я визначився побачимось на окрузі ;)"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вірно. З сьогоднішнього дня йде активний набір технічних кандидатів з ціллю відтягнути голоси. Один буде - "крайній правий", інший - крайній лівий. Вася, як ніхто, придатний на цю роль, та й баблом не розбещений. А за 2 тижні до виборів можна зняти свою кандидатуру і підлататись. Тим паче, в таких хлопят, як Івахів. Зайва копійка в кишені - вона як догана по партійній лінії при більшовиках - на горб не тисне.
Відповісти
з цього приводу влучно сказав Володимир Кухар: "Мене не цікавлять посади, гроші та інші блага, яким живиться теперішній політикум.
Усі переговори - тільки публічно!
Усі дискусії - на відкритих дебатах!
Пропозиції знятися не приймаються і не розглядаються!"
Відповісти
Шкода. Так він остаточно поховає своє політичне майбутнє. Після такого не відмиваються.
Відповісти
А я б голосувала за Байцима, він мені і як людина подобається і як професіонал своєї справи.
Відповісти
Останні новини
Заступник луцького мера може піти на вибори - у конкуренти Івахіву і Гузю
30 липень, 2012, 14:30