Громадські форуми на Волині доручили Єремеєву йти в депутати. ФОТО

Громадські форуми на Волині доручили Єремеєву йти в депутати. ФОТО
У Маневицькому, Ківерцівському, Любешівському та Камінь-Каширському районах Волині 28-29 липня відбулися форуми прихильників Ігоря Єремеєва, на яких його висунули кандидатом у депутати Верховної Ради від своїх громад.

За ініціативи громад, понад 12 тисяч мешканців сіл і селищ, попри спеку, приїхали на форуми, аби висловити свою підтримку відомому волинському політику і меценату Ігорю Єремеєву.

Учасники форумів ухвалили декларації, в яких одностайно висунули Ігоря Єремеєва кандидатом у депутати Верховної Ради від своїх громад.

Учасники форуму запевнили: Єремеєв – єдиний, хто достойний представляти їх інтереси у Верховній Раді.
На громадському форумі в Любешові
На громадському форумі в Любешові
На громадському форумі в Любешові
На громадському форумі в Любешові

«Наш обранець – патріот, який думає по-українськи, молодий, далекоглядний, чесний і принциповий політик, що підтверджують його конкретні справи та робота», - сказав один з учасників форуму у Любешові.

«Чи знають нинішні народні депутати, чим живе звичайний селянин на Волині? Ні, нинішніх народних депутатів не цікавлять проблеми народу. Нинішні народні депутати звертають увагу на людей лише напередодні виборів. А потім роздають їм красиві обіцянки», - говорив уасникам форуму Ігор Єремеєв.

«Чому ж вони не виконували того, що нині обіцяють, протягом багатьох років перебування у владі? Бо вони не хочуть розуміти: не народ обслуговує політиків, а політики є слугами народу», - сказав Єремеєв.

«Звісно, далі так жити не можна. Тому прийняв непросте для себе рішення брати участь у виборах. Причому незалежним від жодної партії кандидатом. Єдина моя партійна ідеологія – гідне сьогодення волинян, Україна, достойна кожного з нас, гідне майбутнє для рідної Волині», - заявив Ігор Єремеєв.

«У моїх земляків неодмінно мусить бути свій представник у парламенті. Причому такий представник, який захищатиме саме їхні інтереси і відповідатиме за свої дії і рішення лише перед ними», - заявив кандидат.

У кожного учасника форуму Єремеєв просив підтримки. Але й наголошував: це участь виборця у спільній з ним справі.

«Справа наша спільна, бо окремо ми – прості громадяни, інтересами яких нехтує влада. Разом – ми єдина і могутня сила, яка здатна змінити ситуацію у країні на краще», - говорив Ігор Єремеєв.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Був на форумі в Маневичах! Було десь 5-6 тисяч. Я такого ще не бачив, якщо чесно. Люди дійсно прийшли на його підтриму
Відповісти
Може ви не знаєте,але люди прийшли не на форум Єремеєва,а на концерт(який анонсували напередодні) і безкоштовне морозиво та мінеральну воду:)Людей просто розвели як лохів:)А Єремеєв під шумок проголосив себе кандидатом в депутати:)І нікому не вірте що всі одноголосно його підтримали.Були і такі,кому вже заплатили по 200 гривень.Це майбутні "тушки" які здебільшого сиділи у перших рядах і яких за кошти Ігоря Мироновича привезни на це "свято" з усього району:)Ті,хто взяв гроші навіть не здогадуються,що їх підписами за отримані гроші їх спокійно в майбутньому можуть шантажувати:)Ці Іудині гроші багатьом ще ох як аукнуться...
Відповісти
мда, цього року галя конах символ на удачу для кандидатів...
Відповісти
Люди неначе подурiли...
Відповісти
) Зрозуміло у статті купа різних приколів і коменти будуть напевне такими ж...
Брехня №1.
«За ініціативи громад» - правильно було б написати - "за 200 грн і додатково обіцянку халявних цукерок, виступу крутих артистів, зокрема Насті і Потапа і проплачених авто з кожного села"
№ 2
«Ухвалили декларацію, яку підтримали одноголосно» - та не вже?
№ 3
«Наш обранець – патріот… підтверджують конкретні справи і робота» - правильно так – «Той, чия партія проголосувала за нищення української мови, на кожному кроці порушує Закони України, зокрема і купує виборців, за що передбачено кримінальну відповідальність, грабує поліського селянина, який здає молоко на його підприємства, грабує Українську державу і вивозить награбоване в офшори»
№4
«У моїх земляків… представник…який захищатиме їх інтереси» - чесно то так – «Той хто буде дбати тільки про свій бізнес, а за людей, так як і після попередніх виборів забуде на 5 років до наступних виборів»
Виступ Ігоря Мироновича порадує кожного, бо то суцільна брехня, в яку він і сам не вірить!"
Відповісти
"форуми прихильників Ігоря Єремеєва"

Я ще такоi глупоти не бачив.
Відповісти
Не треба рівняти всіх по собі.Якщо ти бидлота - то сиди й плюйся отрутою тихенько у куточку.
Відповісти
не сваріться, всі кандидати і депутати латентні гоміки, бо вибори, вибори, кандидати - під.а.р.и!
А про форум - це тіпа геніальна думка штабних піарщиків, які реально зі своєї київської ситої колокольні не бачать реалій життя полісського.
Відповісти
Щоб не зурочили, Ігор зав’язав на зап’ясті червону нитку.
Відповісти
а що це у нього за червона фенька на правій руці? від злого ока?
Відповісти
Це гумка для грошей
Відповісти
Я буду відстоювати кандидата Єремеєва до останнього подиху. Це - людина з великої букви. Він створив десятки тисяч робочих місць, а що зробив Мартинюк? Наробив, як кіт в пісочниці. Бля!
Відповісти
Люся, я не знаю звідки ти, але у нас на Поліссі Єремєєв не створив ЖОДНОГО робочого місця у виробництві! А якщо він їх десь відкрив десятки тисяч робочих місць, то чому там не балотується? Може йому соромно перед тими кому він дав роботу???
Відповісти
КРАСАВА! Грицюк - "миє ноги".
Відповісти
Про яких земляків він говорить, якщо він не є родом з Волині???
Відповісти
Бідні люди!:)Навіть не здогадуються що їх "розвели" як котят:)
Відповісти
Розвели тебе, бо ти точно продався пустобрехам
Відповісти
:))))))Коля,і скільки отримав від "благодійника"?200 а може аж цілих 300 гривень???Такі як Єремеєв вас купляють як худобу:)Купляють цілими селами.Коля,може ти не знаєш,твій "благодійник" є головним спонсором Литвина.Першого Іуди України:)Це він підписав мовний законопроект регіоналів.Цілуй і надалі у ........ свого "благодійника":))))))
Відповісти
Ігор Єремеєв достойна людина!!!!! Щоб тут не писали грицюковські пройдисвіти. Стільки скільки він зробив для моїх рідних Ківерець - не зробив жоден політик! Я- ЗА НЬОГО!
Відповісти
Якщо хтось вміє мислити і читати, то рекомендую прочитати прості слова "Ти - бидло. Тупе і безмовне. Так, саме так я вважаю. Я тебе оцінюю в кульок гречки, пачку чаю, банку згущеного молока, кульок цукерок, навіть не шоколадних, ну чи просто в 200 грн.
За цю подачку ти повинен віддати за мене свій голос, завдяки чому я на п'ять років буду народним депутатом.
Я буду недоторканною особою, і навіть якщо я зіб'ю на дорозі бидло, подібне тобі, мені нічого не буде, поки мої колеги не позбавлять мене імунітету.
Завдяки голосам бидла я протягом п'яти років буду причетний до розподілу бюджету найбільшої країни в Європі.
Я зможу отримати державну дотацію для свого підприємства. Я зможу пропхнути свою фірму на тендер. Я зможу прийти до генпрокурора та керівника Печерського суду, відмазати друзів. Я зможу увійти в список мільйонерів "Форбс", обзавестися приватним літаком, а дітей відправлю вчитися в Лондон ...
А про тебе, бидло, я згадаю через п'ять років, коли прийде час знову роздавати тобі гречку чи 200 грн"
Сергій Лещенко
Відповісти
Нікому Ви "америки" не відкрили. Ми вже 2 десятки вибираємо краще з гіршого, тому в порівнянні з іншими кандидатами - не найгірший варіант. А те про що ви написали - про те мріють всі кандидати. треба вибрати більш людяного і не бувшого можновдадця. Всерівно підете і проголосуєте. при нинішні змін на краще не буде. А опозиція наша - це наша ганьба і біда!!!!!!
Відповісти
в нас було все потужно. хоч жара була, але народ не був байдужим, і нікого тут не розводили "лохами". вода і морозиво - теж мены підкуп - просто потурбувались , що тут такого.Я за Мироновича
Відповісти
Одна тільки різниця,умнику.Єремеєв роздає як ти кажеш,вже 12 років. Чи йде чи не йде до Ради.а такі як ти, завидують також йому всі ці роки:)
Відповісти
О,кометарі пише сам Грицюк:))))) готується мавпа лайном кидатися.сам два слова звязати не може,то куски з чужих статей пише))) от дурне та вонюче.Єремеєв рулить!
Відповісти
Навіть тищу гривень заплати,а стільки людей по селам не притягнеш.У Єремеєва дуже щира передвиборча кампанія.І від того й складна
Відповісти
Та ви що... Та у 2000 році про Єремєєва в нас на Поліссі ніхто і нічого не знав... Перші подарунки від нього пішли у 2002 році, коли він від Кучми балотувався до Верховної Ради. Потім його активність також наблизилась до нуля! І знову активізувався півроку назад, коли було вирішено, що будуть мажоритарні округи!
Чи може Ви хочете сказати, що він усі 10 років так допомагає усім, і по 200 грн платить постійно людям?
Передвиборчій програмі не вірю, бо він на кожному кроці порушує Закони України, чи після обрання депутатом він в мить стане чесним? Чесним він навряд чи стане, бо представники Партії Регіонів чесними не бувають!
Відповісти
А чого ви вирішили, що вибирати можна лише між Грицюком і Єремєєвим? Що на Поліссі світ на цих двох зійшовся? Висунення тільки почалось.
Відповісти
у маневичах люди прийшли щоб отримати безкоштовно воду і морозиво, а ще отримати 200 гривень
Відповісти
люди отримали по 200 грн. - ч/з 1-2 місяці здере в 3 шкури! причому абсолютно щиро!
Якщо в Росії дві біди - дурні і дороги, то в Україні дороги не причому...
Відповісти
Гоніть в шию цього бандюгана....
Відповісти
Ми не "бидло" , щоб голосувати за Єремеєва , який згадує про нас чомусь через 5 років .... коли прийде час роздавати гречку чи 200 грн. за наші голоса .Ми , українці, справжні господяри нашої землі . Голосуймо за справжніх українців , які люблять Україну , а не за підставних тушок і "державних олігархів" , які заробили гроші на наших руках. Єдині кандидати від Волині це - Грицюк і Лондар
Відповісти
НУ ЩО ПАНОВЕ:)))) В КОМЕНТАРЯХ ВИ МОЖЕТЕ ПРОЧИТАТИ КОРОТКИЙ ЗМІСТ ВСІХ ВИСЛОВІВ АНАТОЛІЯ ГРИЦЮКА. ЯКИЙ ЙДЕ ПО МАНЕВИЦЬКОМКУ ОКРУГУ. УВЕСЬ РОЗУМ ТУТ ЙОГО ДУЖЕ ДОБРЕ ВИДКО :)
ОСОБЛИВО ЦІКАВО, ЩО ЦЕЙ ГОРЛОПАН ДУМАЄ, ЩО ЛЮДЕЙ МОЖНА КУПИТИ ЗА ПЛЯШКУ ВОДИ. ТО ХІБА ЗАСЛУГОВУЄ НАВІТЬ НА ПОВАГУ ЦЕ ПОЛУДУРНЕ СТВОРІННЯ? ГРИЦЮК ПРОСТО МІСЦЕВИЙ, НАШ, ВОЛИНСЬКИЙ ЖИРИНОВСЬКИЙ. ЗАВЖДИ ЛАЇТЬСЯ, КРИЧИТЬ, НІЧОГО НЕ РОБИТЬ І ПІДІГРУЄ ВЛАДІ
Відповісти
Останні новини
Громадські форуми на Волині доручили Єремеєву йти в депутати. ФОТО
31 липень, 2012, 10:38