Регіонали назвали усіх кандидатів від Волині

Регіонали назвали усіх кандидатів від Волині
В одномандатних округах від Волинської обласної організації Партії регіонів у народні депутати балотуватимуться головний лікар Волинської обласної інфекційної лікарні Петро Гайдучик, заступник начальника відділу освіти Любомльської РДА Леонід Вігура, юрисконсульт ратнівської філії ПАТ «Волиньгаз» Іван Бурко, приватний підприємець з Рожищенського району Віталій Войтович, а також приватний підприємець з Любешова Дмитро Кононенко.

Про це повідомили у Волинській обласній організації Партії регіонів.

Окрім того, у партійний список Партії регіонів потрапили такі волинські регіонали як діючі нардепи Григорій Смітюх і Анатолій Горбатюк, а також голова облорганізації і перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко, заступник голови ОДА Олександр Курилюк, а також начальник головного управління ОДА з питань внутрішньої політики Андрій Мельник.

Петро Гайдучик балотуватиметься на виборчому окрузі № 22 (Луцьк). Він народився 19 липня 1972 року. Член Партії регіонів з 2005 року. Працює головним лікарем Волинської обласної інфекційної лікарні. Депутат Волинської облради.

Леонід Вігура «штурмуватиме» виборчий округ №19 з центром у Володимирі-Волинському. Народився 28 травня 1952 року. Заступник начальника відділу освіти Любомльської РДА Депутат Любомльської ради 3-х скликань.

Іван Бурко балотуватиметься на виборчому окрузі № 21 з центром у Ковелі Народився 9 грудня 1965 року. Працює юрисконсультом 2 категорії філії ПАТ «Волиньгаз» Ратнівського управління по газопостачанню та газифікації. Член Партії регіонів з 2006 року.

Підприємець Віталій Войтович йтиме по виборчому окрузі № 20 (Горохів). Народився 7 квітня 1979 року. Член Партії регіонів з 2005 року.

Дмитро Кононенко спробує свої сили на виборчому окрузі №23 з центом у Маневичах. Він народився 3 січня 1984 року. Підприємець, член Партії регіонів з 2006 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава Богу. Така мажоритарка - не загроза, провалимо всіх.
Відповісти
За теперішньою розкладкою Горбатюк вже непрохідний (91, Башкаленку (121) теж нічого не світить. Решта за межами 150. В міру покращення життя вже сьогодні шанси будуть змінюватись не в кращий бік. Головне не дати вкрасти голоси. Ідем на вибори.
Відповісти