Екс-півзахисник «Волині» розповів, чому не буде грати в чемпіонаті України

Екс-півзахисник «Волині» розповів, чому не буде грати в чемпіонаті України
Кілька днів тому генеральний директор Дніпра Андрій Стеценко повідомив, що клуб вже розірвав контракт з двома гравцями — бразильцем Даніло і нігерійцем Бабатунде, які провели в команді лише декілька місяців.

Тепер же нігерійський хавбек став вільним агентом, виїхав додому до Нігерії і займається пошуком нової команди, - інформує sportarena.com.

«Зараз я шукаю новий клуб. Швидше за все, це буде не українська команда, і навіть не добре знайома мені Волинь, з якої я приїхав до Дніпропетровська», — повідомив колишній улюбленець вболівальників «Волині».

«Я хочу постійно грати, щоб повернути собі місце збірної Нігерії. А для цього потрібна постійна ігрова практика» (яку Бабатунде в Дніпропетровську майже не мав — п'ять матчів у всіх турнірах восени 2015 років. — прим. ред.).

«З «Дніпром» у мене не вийшло, не хочу повертатися до цієї теми. Думаю, взагалі не шукатиму команду з України. Це не претензії до вашої країни, просто хочу спробувати себе в Європі або в Азії.

Зараз відпочиваю, проводжу час зі своєю однорічною дочкою і чекаю інформацію від агентів, щоб у будь-який момент приєднатися до нової команди», — говорить Майкл.

В Україні Бабатунде виступав за «Кривбас», «Волинь» і «Дніпро». Всього на його рахунку 82 матчі в Прем'єр-лізі і 6 забитих голів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Екс-півзахисник «Волині» розповів, чому не буде грати в чемпіонаті України
17 грудень, 2015, 07:45