Один із лідерів «Свободи» обіцяє розстріляти після виборів усіх «уродів»

Один із лідерів «Свободи» обіцяє розстріляти після виборів усіх «уродів»
Голова Київської організації ВО «Свобода» Андрій Іллєнко заявив на з'їзді партії про наміри після перемоги на парламентських виборах «перестріляти усіх уродів».

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

«Усе залежить від нас, від нашого бажання і сили волі. Сьогодні перед нами стоїть завдання врятувати націю. Всі минулі роки привели нас до того рубежу, на якому ми зараз стоїмо. Сьогодні тільки максимальна концентрація всіх наших вольових якостей може дати нам перемогу», - розпочав промову Іллєнко.

«Зараз вони всі будуть використовувати бабло, гнилу гречку, свою брехню й фальсифікації. Але в них немає головного - ідеї, заради якої вони живуть. У нас же ця ідея є. Тому я вірю, що ми 28 жовтня переможемо цих уродів, і перестріляємо їх усіх», - заявив Іллєнко.

Як нагадує видання, 1 серпня, у столиці в будинку Київпроекту, що на вул. Б. Хмельницького, відбувся з'їзд ВО «Свобода», на якому було затверджено всіх кандидатів у депутати-списочників і мажоритарників, а також програму партії.

На брифінгу по завершенню з'їзду Олег Тягнибок уточнив, що мав на увазі його соратник: «У нас у партії є внутрішнє гасло «розстріляємо їх списками». Це означає, що кожен виборець, ставлячи позначку в бюлетені, робить постріл проти опонента. Сподіваємось, на цих виборах, буде достатньо пострілів, щоб нинішня команда зникла з горизонту».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Майбутн1 БандероПРигоКомуняки)))))))
Відповісти
Анархісти винищуть всіх і тебе Тягнибок і всіх всіх так що не беріться до крові бо ми візьмемось тоді поміряємося силами...
Відповісти
Свободу взагалі не потрібно в ВР.
Вони хто такі що б вирішувати хто нормальний , хто урод, а хто взагалі незрозумілий фрукт! Якщо в голові лідерів свободи такі ідеї то їм не місце в Верховній Раді України! Я проти свободи раз так!
Відповісти
Нинішня влада сама породжує такі рухи, які сповідує Свобода. Якби влада вела проукраїнську політику, то партії "Свобода" не існувала
Відповісти
Останні новини
Один із лідерів «Свободи» обіцяє розстріляти після виборів усіх «уродів»
01 серпень, 2012, 16:55