Звіт голови Волиньради депутати підтримали

Звіт голови Волиньради депутати підтримали
Депутати Волиньради підтримали, взявши до відома, звіт голови облради Володимира Войтовича про роботу Волинської обласної ради за 2011 рік.

Перед тим, Войтович давав відповіді на десятки запитань від своїх колег-депутатів.

Звіт голови найвищого представницького органу краю приймався 27 грудня під час сесії облради.

Здебільшого депутати задавали питання про найбільш резонансні рішення, які приймала рада протягом останнього року. Наприклад, «бютівець» Олександр Свирида зазначив, що в звіті керівника будь-якої організації першим повинне бути ключове питання – про виконання бюджету області. Свирида каже, що не побачив цього у звіті Войтовича та запропонував усім наступного року це питання обговорити не по факту закінчення календарного року, а трішки раніше.

«Фронтозмінівець» Ігор Гузь дорікнув голові облради про пасивність у питанні трансляції по телебаченню сесій ради. «Це питання не фінансове. Я від вас не чув, щоб ви вирішували це питання. Борис Петрович (Борис Клімчук – голова Волинської ОДА) не зацікавлений в тому. Він доклався, щоби нас не показували», - сказав депутат.

У відповідь Володимир Войтович сказав, що «нікого не просив, щоби транслювали, і нікого не просив, щоби не транслювали».

«Маєш кошти – замовляй музику», - підкреслив голова Волиньради та додав, що із приватних розмов знає, що вся проблема в оплаті.

«Свободівець» Анатолій Вітів звернувся до Володимира Войтовича, мовляв, «коли він стане головою ради, а не рабом регіональної більшості?». Згадав і про скорочення видатків медицини, непотрібність програм тощо.

Після тривалих дискусій за звіт голови Волиньради проголосувала більшість.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ха! У Гузя место для пиара отняли, вот и "наезжает" по поводу ТВ-трансляций! :)))
Відповісти
Останні новини
Звіт голови Волиньради депутати підтримали
27 грудень, 2011, 13:51