Луцькі депутати сказали своє «фе» уряду Яценюка

Луцькі депутати сказали своє «фе» уряду Яценюка
Депутат Микола Федік доповів питання «Про звернення до Верховної Ради стосовно відставки уряду Яценюка».

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької міської ради.

Депутат розповів, що у Арсенія Яценюка закінчився рік, коли не можна було говорити про відставку уряду. Відтак, прихильники та представники цього уряду намагаються показати, що цей уряд зробив багато для країни і є незамінний.

«Результати діяльністі уряду – урізання соціальних стандартів та божевільний ріст тарифів», - сказав він.

«В чому уряд Яценюка досягнув успіху - небачені до цього обсяги корупції. Немає реакцій на підтвердження фактів про корупцію», - додав обранець.

Відтак, депутати хочуть відправити до Верховної Ради листа з вимогою розглянути можливість відставки уряду Арсенія Яценюка.

Депутат Павло Данильчук розповів, що в органах місцевого самоврядування по всій країні подібне ставлення до уряду Яценюка.

«Тут ми не граємось в політику, ми демонструємо своє «фе» цьому уряду», - сказав він.

Депутати підтримали це питання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Данильчук, ти що, довбень чи придурок??? Хто казав звільняти??? Ні, не можна!!! Нині діюча влада становилась як така на хвилі Революції Гідності - до влади прийшли найкращі, найчесніші, найпорядніші, найефективніші, найталановитіші, найпрофесійніші. Вони прийшли на зміну старим - "КОРУМПОВАНИМ, НЕДОЛУГИМ, НЕФАХОВИМ!.." Їх треба берегти як зіницю ока, на них треба молитись і уповати - БАЧИЛИ ОЧІ ЩО ВИБИРАЛИ? - ТЕПЕР ЇЖТЕ, ХОЧ ПОВИЛАЗЬТЕ! Тіштеся, придурки, тіштеся!!! Завдяки Тобі, Паша, і таким як ти і Гузь, він став премєром - то і з Тебе, скунс, так само як і з Яценюка треба питати за стан справ в державі!
Відповісти
п ідтримую,цікаво,що буде співати данильчук,якщо поміняється вітер7
Відповісти
Не так важливо що він буде співати - важливо буде його кайданками до сцени в мороз прикувати і холодною водою облити - оце архиважливо!))
Відповісти
Підтримую!!!!! Данильчук - мерзота рідкісна! Де його тільки небуло, під якими прапорами він тільки не ходив: і в БЮТ був, і у фронті змін (того самого Яценюка) був, і в Порі (хто її ще памятає) був, і у ПС був, тепер у так званому народному контролі (який обовязково зрадить, як і попередніх). І все заради того, щоб врешті решт дірватися до найглибшої годівниці, бути десь хоч при якійсь, але владі!!! Чмо, одним словом!!!
Відповісти
Останні новини
Луцькі депутати сказали своє «фе» уряду Яценюка
23 грудень, 2015, 15:15