У Луцьку ловлять «зайців» у тролейбусах

У Луцьку ловлять «зайців» у тролейбусах
Протягом трьох днів, починаючи з 21 грудня, контролери підприємства електротранспорту та інспектори департаменту муніципальної поліції здійснювали рейди з перевірки дотримання правил оплати за проїзд пасажирами в тролейбусах.

Про це повідомляє Луцьке підприємство електротранспорту, - пише Під прицілом.

Розділившись на бригади, охопили перевіркою одночасно усі напрямки курсування тролейбусів.

Рейдова група в тролейбусах отримувала шляховий лист кондуктора для встановлення нумерації реалізованих квитків. Виявлено, що тролейбуси перевозять значну кількість пільговиків, пасажирів з проїзними, а також учнів та студентів, які також користуються правом пільгового проїзду. Три безквиткових пасажири заплатили штраф.

Пасажири в тролейбусах позитивно реагували на роботу рейдових бригад.

Тож спільні рейди з інспекторами департаменту муніципальної поліції та контролерів підприємства будуть відбуватися постійно під час роботи тролейбусів на лінії.

Адміністрація підприємства електротранспорту звертається до мешканців та гостей міста своєчасно оплачувати проїзд в громадському транспорті, щоб уникнути штрафних санкцій та конфліктів з контролерами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це все дуже добре, але окрім бейджика (на якому зазвичай просто пише контролер, або якась ксерокопія)перевіряючі мають мати посвідчення, з відповідними печатками, які вони на відріз відмовляються показувати.
Відповісти
Будуть возитися з паперами - нічого не зароблять.
Відповісти
Правильно зайців треба розтрілювати )))а оліхархам слава)
Відповісти
Не платіть - виходьте

А тепер, увага! Якщо Ви з якої-небудь причини відмовляєтеся сплатити штраф, примушувати Вас силою, перевіряти наявність у Вас грошей, перекривати Вам дорогу, стояти у Вас «над душею», закривати вас в транспорті на кінцевій зупинці для з'ясування стосунків - контролери не мають права! Більш того, якщо Ви стримуєте свої емоції, контролер навіть не має права до Вас доторкнутися.
            Все, що перевіряючі можуть - висадити Вас на найближчій зупинці.
Якщо ж Ви злісний порушник: грубите перевіряючому, розпускаєте руки, відмовляєтеся платити штраф і виходити з транспорту - Вас доставлять в найближчий відділ міліції і складуть протокол за адміністративне правопорушення.

За межами транспорту контролер - не указ
Запам'ятайте, що за межами громадського транспорту, ви з контролером вже на рівних правах. Тому, не варто реагувати на загрози співробітників викликати міліцію. Цілком можливо, що це спроба виманити у Вас гроші. Як правило, міліція не виїжджає на такі дрібні адміністративні правопорушення, як несплата за проїзд або свій багаж.

Більш детально по ссилці:ДУмаю інфа багатьом допоможе

http://lohotron.in.ua/2011/09/oskarzhujemo-shtraf-za-bezkvytkovyj-projizd/
Відповісти
Останні новини
У Луцьку ловлять «зайців» у тролейбусах
25 грудень, 2015, 20:34