Коректувальниця вогню бойовиків ЛНР може знаходитись на Волині. ФОТО

Коректувальниця вогню бойовиків ЛНР може знаходитись на Волині. ФОТО
Розшукується Зуєва Наталія Олександрівна, 04.11.1981 р.н., яка виїхала з території м. Первомайськ Луганської області, де і проживала.

Користується легендою, що війна і бив чоловік, - інформують Донецкие вести.

Брала участь у коректуванні вогню по українських солдатах, у поширенні пропаганди проти українського народу і «Правого сектора». Виїхала в напрямку Волинської області, а саме м. Рожище, там і може знаходиться.

Також може перебувати в містах Суми, Одеса, Київ, Харків, Баранівка. Хто знає про її місцезнаходження, прохання повідомити інформацію у відповідні органи СБУ, «Правий сектор», ГО МВС.

Увага: дуже хороший психолог. Може бути небезпечна. Також була у розвідгрупі «Привид».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЛНР, розшук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Базар фильтруй!
Відповісти
Гидоття. Так і хочеться в морду плюнути.
Відповісти
Фу, яка противна подорва.
Відповісти
Вона проживає в м.Рожище Волинської обл. разом із демобілізованим військовослужбовцем ЗСУ, працюя на місцевому Сирзаводі
Відповісти
Какая отвратительная рожа!
Відповісти
Дуже уважний погляд.
Неначе пронизує рентген-опроміненням.
І гіпнотизує водночас...

Як співав Володимир Висоцький:
- Там шпионки с крепким телом, ты их в дверь - они в окно.
Говори, что с этим делом мы покончили давно!
Відповісти
КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ

(Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1996, № 30, ст. 141) Стаття 62. Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ніхто не зобов'язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину.

Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.

{Офіційне тлумачення положення частини третьої статті 62, відповідно до якого обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, див. в Рішенні Конституційного Суду № 12-рп/2011 від 20.10.2011}

У разі скасування вироку суду як неправосудного держава відшкодовує матеріальну і моральну шкоду, завдану безпідставним засудженням.
Відповісти
Принцип презумпції невинуватості у кримінальному процесі

Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду (ч.1 ст. 62 Конституції України). Така загальна формулювання принципу презумпції (припущення) невинності в кримінальному процесі.

Зміст даного принципу знаходить своє вираження в таких правилах:

1. Визнати особу винною у вчиненні злочину може тільки суд набрав законної сили обвинувальним вироком (ч.2 ст. 15 КПК).

Презумпція невинності висловлює собою не особиста думка тієї чи іншої особи, ведучого провадження у справі, а об'єктивне правове становище. Слідчий, який формулює звинувачення, пред'являє його обвинуваченому, складає обвинувальний висновок, прокурор, який стверджує це висновок і приходить до суду підтримувати обвинувачення, звичайно ж, переконані у винності обвинуваченого. Проте їх висновки про винність особи носять попередній характер. Закон пов'язує можливість визнання особи винною у вчиненні злочину з обов'язковим проведенням судового розгляду - стадії, де зосереджені максимальні гарантії прав і законних інтересів обвинуваченого і перевірки доведеності обвинувачення. Остаточний висновок про винність особи може бути сформульований у вироку суду тільки після дослідження всіх доказів судом. До вступу вироку в законну силу обвинуваченого не можна називати злочинцем, оскільки обвинувачений - це ще не винний.

Існуюча в чинному законодавстві можливість визнання особи винною у результаті припинення слідчим, прокурором кримінальної справи за нереабілітуючими підставами (наприклад, ст.ст. 7 - 10 КПК) суперечить конституційному принципу презумпції невинності. Тому такі рішення має приймати тільки суд (суддя).

2. Обвинувачений не зобов'язаний доводити свою невинуватість. Обов'язок довести провину особи лежить на обвинувач (правило "тягаря доведення"). Зазначене положення випливає з ч. 2 ст. 62 Конституції. Частина 2 ст. 22 КПК забороняє суду, прокурору, слідчому і особі, яка провадить дізнання, перекладати обов'язок доказування на обвинуваченого.

3. Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь (ч.3 ст. 62 Конституції, ч. 2 і 4 ст. 237 КПК).

4. недоведеною винність має юридично те ж значення, що і доведена невинність. Кримінально-процесуальний закон передбачає таку підставу для постановлення виправдувального вироку як недоведеність участі обвинуваченого у вчиненні злочину (ч.4 ст. 327 КПК).

Принцип презумпції невинуватості діє у всіх стадіях кримінального процесу та націлює посадових осіб та органи держави на об'єктивне, неупереджене встановлення всіх обставин справи, без чого неможливо обгрунтоване і справедливе рішення справи судом. Найменший відступ від вимог презумпції невинності веде до порушення законності в правосудді і утиску прав і законних інтересів громадян.
Відповісти
Бачу прихильники сепаратизму знають українські Закони - це добре, бо скоро саме за цими Законами вас і будуть притягувати до відповідальності. Хоч буде кому відбудовувати український Донбас. А потім копня в дупцю і в рашку, там організовуйте Кубанську новососію
Відповісти
Ти баран...
Відповісти
Перед тим як ставити інформацію. Перевіряйте.
Відповісти
ти поняття зелене маєш хто такий коректувальник вогню?
Відповісти
ТА ЇХ ПОЛОВИНА РОЗПОВЗЛАСЬ ПО ЗАХІДНІЙ УКРАЇНІ
Відповісти
вот чучундра й написала в донецькіх вестях.
Відповісти
Та це ж та дівка, що бачили в оточенні Гузя і Лапіна... По бурштинових справах, видно не поділились.
Відповісти
Останні новини
Коректувальниця вогню бойовиків ЛНР може знаходитись на Волині. ФОТО
28 грудень, 2015, 15:10