Луцький ЦНАП - серед кращих в Україні. ІНФОГРАФІКА

Луцький ЦНАП - серед кращих в Україні. ІНФОГРАФІКА
Фондом «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» на замовлення Центру політико-правових реформ з 17 по 26 листопада 2015 року проводилося опитування відвідувачів центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) у 40 містах України.

Про це йдеться на сайті міськради.

Загалом було опитано 5296 респондентів (по 100 відвідувачів у кожному з цих міст/центрів, у Києві – ЦНАП при РДА) за методикою екзит-полу (на виході з центру респондентів добирали з певним кроком). До проведення опитування були залучені активісти ГО «ОПОРА».

На думку Віктора Тимощука, заступника Голови Правління Центру політико-правових реформ при рейтингуванні ЦНАПів насамперед важливо враховувати перелік послуг, які можна отримати в такому центрі. З 40 досліджених міст у 25 містах таких перелік є достатньо повним. Саме тому найкращими можна назвати ЦНАПи у таких містах (далі – в алфавітному порядку) Вінниці, Івано-Франківську, Луцьку та Харкові.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ребята!!! Чем гордитесь?
Очередной конторой по выдаче справок.
Где фермы, свиньи, где молоко – детям?
Вы знаете что коров уже меньше чем после войны.
Відповісти
Не знаю кого вони опитували, але працівники там не компетентні, не відомо чим займаються і своєчасно не відправляють документи по місцю призначення.
Відповісти
Е, Шановна, ВИ. мабуть не були в луцьких поліклініках(прийшов із болем в спині-вийшов із психічним розладом) та ін. держорганах-після черг - некомпетентність здалася б раєм... А з ЦНАПом я стикалась- черга прозора, швидка, спеціалісти-нормальні, на рецепшені-тормозять, а в загалом-МОЛОДЦІ-ЩЕ Б ІНШІ ланки роботи в місті так організували.
Відповісти