Спілкування - це найголовніше: помічники Миколая подарували новорічне свято дітям у Крупі. ФОТО

Спілкування - це найголовніше: помічники Миколая подарували новорічне свято дітям у Крупі. ФОТО
Помічники Фабрики Святого Миколая, яка працює у Луцьку, відвідали Крупівський навчально-реабілітаційний центр для дітей із вадами зору.

У понеділок, 28 грудня, волонтери благодійної акції "Миколай про тебе не забуде" та активісти "Автомайдану Волинь" привезли для діток подарунки та святкову виставу.

"Ми не вперше приїжджаємо до цих дітей. Цього разу помічники Фабрики Святого Миколая вирішили, окрім подарунків, порадувати діток і святковою аматорською виставою, щоб вони могли повеселитися, порухатися, щоб відчули радість від спілкування з нами. Ми хочемо бути для них не просто волонтерами, а справжніми друзями. Після Різдва плануємо здійснити таку ж поїздку до дітей у Затурці", - розповів координатор акції Володимир Бут-Гусаїм.

До слова, сценарій вистави студенти, волонтери акції, написали самі, це була їхня ініціатива та імпровізація. І, напевне, саме ця частина візиту дітям сподобалася найбільше.
"У нашому центрі навчаються різні діти, у яких є проблеми із зором, - сироти, з малозабезпечених, багатодітних сімей, з усієї Волинської області. Щороку свята у нас проходять "на ура", до нас приїжджають і волонтери, і діти самі готують новорічний ранок. Вони чекають і знають, що отримають подарунки, але спілкування з ними - це найголовніше", - розповів директор навчально-реабілітаційного центру Олег Дацюк.

Подарунки для дітей небайдужі лучани приносили на Фабрику Святого Миколая, також посприяли благодійники, з їх допомогою для учнів Крупівського навчально-реабілітаційного центру придбали спеціальні зошити.

Нагадаємо, нещодавно помічники Миколая влаштували свято особливим діткам у Рожищі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Спілкування - це найголовніше: помічники Миколая подарували новорічне свято дітям у Крупі. ФОТО
28 грудень, 2015, 17:26