Хворим обласної лікарні вливатимуть кров міліціонерів

Хворим обласної лікарні вливатимуть кров міліціонерів
150 працівників волинської міліції надали донорську допомогу жителям області.

Про це пише УМВС України у Волинській області.

Дні донора проводили на базі Волинського училища професійної підготовки працівників міліції. Щоразу по 300 мл крові для доброї справи здали як викладацький склад навчального закладу, так і курсанти.

Начальник сектору медичного забезпечення Георгій Лягу розповів: «Першу акцію ми провели у березні: тоді створили банк крові саме для працівників міліції. Друга акція стартувала у червні: донорську допомогу ми надавали обласній станції переливання крові. І от за допомогою до нас звернувся завідувач урологічного відділення Волинської обласної клінічної лікарні Андрій Онищук. Порадившись із начальником училища полковником міліції Петра Луцюка, ми, не роздумуючи ні хвилини, вирішили посприяти».



Офіцерський склад навчального закладу особистим прикладом продемонстрував, наскільки важливою є допомога хворим, яким донорська кров допоможе вилікуватися і швидше одужати. Більше того – працівники міліції переконані: бути донором – їхній громадянський обов’язок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А це безпечно? У хворих не з'являться побічні ефекти (приступи хамства, неконтрольованої агресії, розлади розумової діяльності)?
Відповісти
респект за заголовок
Відповісти
Останні новини
Хворим обласної лікарні вливатимуть кров міліціонерів
03 серпень, 2012, 12:29