З підприємцями-імпортерами поговорять про їхній внесок в розвиток Волині

З підприємцями-імпортерами  поговорять про їхній внесок в розвиток Волині
У січні планують зібрати підприємців-імпортерів, щоб поговорити, наскільки важливим є повернення коштів від зовнішньоекономічної діяльності на Волинь.

Про це стало відомо на засіданні з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій 29 грудня.

Голова комісії Роман Микитюк запропонував із початком нового року по пунктах вивчити всі підприємства Волині, які займаються ЗЕД.

Також була пропозиція зібрати підприємців ЗЕД, представника Волинської митниці, а також губернатора Волинської області, щоб визначити діяльність ЗЕД на території області та виокремити всі наявні проблеми, які заважають здійснювати повноцінно зовнішньоекономічну діяльність на теренах області, а також пояснити підприємцям, наскільки важливим є для області повернення бізнесу на Волинь.

«700 мільйонів митниця може назбирати. Реально січень можна не враховувати, а беремо лютий місяць, який завжди стартує платежами. Якщо це станеться, то дорога Луцьк-Львів може бути збудована вже до червня місяця - це те, що ми можемо зробити самі для своєї області», - сказав Роман Микитюк.

Відтак, вирішили вже в січні 2016 року обрати місце й час та зібрати підприємців-імпортерів, де разом поспілкуються, наскільки важливими є кошти від суб’єктів ЗЕД для бюджету та розвитку Волині загалом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Роскажуть та покажуть на пальцях,кому тепер будуть платити. з 2008 по2010 платили БЮТу, з 2010 по 2014 -ригіналам.тепер будуть платити Укропу.
Відповісти
Роман знає, що говорить, він знає хто і дальше контробас ганяє,так вперед .
Відповісти
Останні новини
З підприємцями-імпортерами поговорять про їхній внесок в розвиток Волині
29 грудень, 2015, 18:18