Найгірші новорічні подарунки за версією волинян

Найгірші новорічні подарунки за версією волинян
Новий рік вже на порозі! За кілька годин годинник проб’є 12 разів, і ми опинимось у 2016 році. Хтось в цей час підійме келихи шампанського, хтось завмре в очікуванні дива, перебуваючи на роботі, але, певно, всі чекають на подарунки.

Тим, що НЕ дарувати в Новий рік, поцікавився у волинян «Таблоїд Волині».

В опитуванні на сторінці «Таблоїду Волині» в мережі «Вконтакті» підписники проголосували і обрали-таки найгірший подарунок. Лідерство в рейтингу «антиподарунків» здобув такий собі оригінально-неоригінальний подарунок як статуетка. Отож, волиняни, задумайтесь спершу, коли обиратимете серед милих янголяток чи мавпеняток, чи раптом дорога вам людина не поставила клік на нашому сайті проти цієї речі в якості подарунку.

Друге місце посів календар. Ніби річ корисна, але, певно, мода повертається на відмітки паличками на піску, хоча ні…в нас є багатофункціональні смартфони. Ото даруйте краще їх :)

Трійку найгірших подарунків завершують навіть не шкарпетки, а колготи (виявляється, їх хтось дарує?!). Чоловіки, помилуйте своїх дружин, колготи – не найважливіша річ у господарстві і в особистому житті теж.

Далі в рейтингу розташувались м’яка іграшка, мило та шкарпетки. Лише по одному голосу «проти» здобули чашка та скарбничка, а от проти рукавичок не висловився ніхто. Стандартна річ, але тішить і гріє.

Отож, вирішувати вам, що дарувати, але радимо все ж враховувати смаки близької людини. І краще не перестаратись з оригінальністю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фалоімітатор - найкращий подарунок
Відповісти
бідна Жанна
Відповісти
Останні новини
Найгірші новорічні подарунки за версією волинян
31 грудень, 2015, 15:16