Троє волинян намагались поцупити майже 700 кіло кукурудзи

Троє волинян намагались поцупити майже 700 кіло кукурудзи
Локачинський районний суд Волинської області розглянув справу трьох волинян, яким інкримінували крадіжку.

Згідно з документом зловмисників звинувачували у правопорушенні частини 2 статті 185 Кримінального кодексу України - крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб.

Під час судового засідання Феміда встановила, що чоловіки 11 вересня таємно проникли на земельну ділянку в селі Старий Загорів Локачинського району. Звідти вони викрали шість мішків качанів кукурудзи вагою 131 кілограм, яка належить ТзОВ «Пятидні».

16 вересня ті ж чоловіки з того ж місця спробували викрасти вже двадцять мішків качанів кукурудзи вагою 530 кілограмів, проте їх затримали.

Всього зловмисники намагались викрасти продукту на 2049 гривень.
У судовому засіданні чоловіки свою вину визнали повністю. Відтак Феміда присудила двом з них три роки позбавлення волі, а ще одному дали рік умовно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ні щоб автозавод поцупити і головою адміністрації стати чи чи фабрику і президентом стати. От йолопи українські треба красти по крупному.
Відповісти
Я не перестаю дивуватись нашій судовій системі: за 700 кг качанів кукурудзи 3 роки позбавлення волі. А коли людину збивають на переході, можуть присудити 1-2 роки умовно. Де логіка!!!??? Коли вже наші судді почнуть думати головою і приймати правильні рішення!?
Відповісти
1933 товарищи
Відповісти
А по іншому цих злодіїв не провчиш!ця голота конями,тракторами заїжджає в посіви бо вважає що це колгоспне тому можна красти!а коли одному дадуть термін то все село починає боятись!нехай вдома посіє кукурудзу, а не пє горілку!
Відповісти
Сміхолюди, не смішіть курей ! Навіть, якби це були рецидивісти, і то такий злочин не тягне на реальний термін. Наш екс-президент-втікач ледве не прихопив булаву, з котрою присягав, і що з того ?..
Відповісти
Останні новини
Троє волинян намагались поцупити майже 700 кіло кукурудзи
31 грудень, 2015, 14:47