Пожежа на Волині: хата згоріла, господар зник

Пожежа на Волині: хата згоріла, господар зник
У ніч з 1-го на 2-ге січня 2016-го року хата в селі Березовичі Володимир-Волинського району горіла. Те, що від неї залишилося – наразі не придатне до життя.

Причина пожежі – користування електрообігрівачем. Електромережа не витримала напруги та дала збій. Загоряння в оселі – і робота працівникам МНС на усю першу, післясвяткову ніч, повідомляє БУГ.

Вся історія із пожежею у березовичівській оселі аж надто дивна. Власник обійстя – пенсіонер, 1954-го року народження, який, за свідченням односельчан, полюбляв випити та постійно був помітний у селі. Він – збирав порожні пляшки та вів не досить впорядковане життя.

У хаті працівники МНС та поліції не виявили пічки (кажуть, він її розібрав та продав), газового опалення до помешкання проведено також не було. В обійсті працював електронагрівач, який, за висновком експертів, і став причиною пожежі. Дерев’яний будинок, критий шифером в один момент спалахнув, неначе сірник. Пожежникам довелося аж до ранку 2-го січня боротися із вогнем.

При огляді місця події, залишків людського тіла чи обгорілого трупа господаря не виявлено. В хаті працівники поліції побачили відкрите вікно, яке дає можливість припустити, що господар оселі встигнув залишити приміщення.

Проте, розшукові заходи власника згорілого помешкання, наразі результатів не дали. Ні односельчани, ні родичі його не бачили, ні до кого з них він не приходив та по допомогу не звертався.

На даний час і рятувальники, і поліціянти намагаються встановити подробиці зникнення власника хати у селі Березовичі Володимир-Волинського району.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пожежа на Волині: хата згоріла, господар зник
04 січень, 2016, 15:20