На Волині відкрили чотири «Школи плавання»

На Волині відкрили чотири «Школи плавання»
У дитячому оздоровчому таборі «Світязь» у Шацькому районі відбулись майстер-класи з навчання дітей плаванню за програмою Всеукраїнських спортивно-масових заходів «Школа плавання».

Про це повідомив директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад.

У рамках Всеукраїнських спортивно-масових заходів «Олімпійське літо» та «Школа плавання» представники центру спільно з вихователями провели «Веселі старти» на озері Світязь. Переможців та призерів заходів нагородили грамотами, та спортивними сувенірами на олімпійську тематику від організаторів.

Для уроків плавання Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» виділив сучасний плавальний інвентар.

Окрім озера Світязь, «Школа плавання» проводиться на озері Уховецьке Ковельського району (табір «Оберіг»), озері Згоранському Любомльського району (спортивний клуб «Літос»), а також на озері села Гаразджа Луцького району (табір «Сонячний»).



Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» планує в наступному році створити та укомплектувати плавальним інвентарем ще більше місць для навчання дітей плаванню на природних водоймах області.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині відкрили чотири «Школи плавання»
06 серпень, 2012, 13:08