Стипендії з 1 вересня обіцяють підвищити

Стипендії з 1 вересня обіцяють підвищити
З 1 вересня 2012 зростуть мінімальні стипендії для учнів ПТУ, вузів, а також стипендії для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Про це йдеться у постанові № 703 від 25 липня, розміщеному на сайті уряду в понеділок 6 серпня.

Згідно з документом, розмір мінімальної стипендії для учнів ПТУ зросте до 275 грн., для студентів вузів I-II рівня акредитації, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст або бакалавр – 550 грн., для студентів вузів III-IV рівня акредитації, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, спеціаліст, магістр – 730 грн.

Також з 1 вересня соціальні стипендії для учнів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також учнів, які в період навчання у віці від 18 до 23 років залишилися без батьків – 850 грн. на місяць, для студентів вузів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також студентів, які в період навчання у віці від 18 до 23 років залишилися без батьків – 1760 грн. на місяць.

3 серпня прем'єр-міністр України Микола Азаров повідомив, що стипендії студентів вузів не стануть менші.

"Ніхто не буде отримувати менше, ніж він отримує", – сказав він в інтерв'ю українським телеканалам. Відповідаючи на питання про те, чому в липні студенти отримали стипендію на 200 грн менше, ніж раніше, прем'єр відповів, що це сталося через недбалість чиновників Міністерства освіти, науки, молоді та спорту, які на додаток до розпоряджень уряду випустили власні внутрішні інструкції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от і добре....
Відповісти
Ага...велике зростання...була 717 стала 730...13 грн мене врятують :)
Відповісти
Ну 13 грн - буханка хліба і пачка майонезу. Ще один день можна прожити.
Відповісти
Останні новини
Стипендії з 1 вересня обіцяють підвищити
06 серпень, 2012, 13:25