Міська рада заборонила агітнамети на День Незалежності

Міська рада заборонила агітнамети на День Незалежності
Під час проведення заходів з нагоди Дня Державного Прапора, Дня Незалежності України, Дня міста на Театральному майдані заборонено розміщувати інформаційні та агітаційні намети.

Про це інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету під час чергового засідання 26 липня цього року.

Заборона триватиме з 22 по 26 серпня з метою забезпечення громадського порядку, благоустрою, недопущення утворення тисняви та незручностей для жителів міста під час проведення загальноміських заходів з нагоди Дня Державного Прапора, Дня Незалежності України, Дня міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позитив!!!!
Відповісти
Виконавчий комітен на чолі з міським головою перевищили свої повноваження і порушили Конституцію України. Є вихід для них - прокурор внесе протест. В разі відсутності прокурора, раджу політикам подати судовий позов проти виконкому та міського голови, і, як наслідок, за результатами рішення суду (в яких я не сумніваюсь) теж в судовому порядку за грубе порушення Конституції України, прав та свобод громадян - достроково припинити їх повноваження!
PS. Не варто Романюку беззастережно підтримувати й підписувати документи підготовлені Макаровою та Кравчуком, такі документи часто є "підставою"
Відповісти
Міський голова і його виконком ухвалили рішення, яке зазіхає на основоположні права людини і громадянина - право мирних зібрань. Мною надіслано депутатське звернення до прокурора м. Луцька. А також підготовлено і внесено на розгляд виконкому проект рішення про скасування рішення від 26.07.2012р. Засідання відбудеться 16.08.2012р. запрошую усіх бажаючих прийти і подивитись як буде голосувати виконком.
Відповісти
Окрім цього, інформую громади, що мною підгтовлено проект рішення Луцької міської ради про розпуск виконавчого комітету. Причинами цього є: прогули членів виконкому, ухвалення рішень без урахування думки громади (напр. Рівненська, 109), звернення із позовом про заборону мітингу, тоді коли мав приїхати Янукович і позов не був відкликаний з суду навіть після того як зясувалось, що янукович не приїде. Ще одна причина - це рішення про заборону розміщення агітаційних наметів 22-26.08.2012р. На мою думку, пора прощатись із цим складом виконкому, який перетворився на суцільний одобрямс, з більшості питань навіть не голосують, перетворили засідання виконкому на формальність.
Відповісти
Для виконкому проекти рішень готують певні особи, чому про них тишина?
Відповісти
Траба гнати цих чиновників в шию. Бачив по аверсу кілька разів той виконком. Просто зібрались покрасуватись і усе раніше вирішено. Нікому така пародія нетреба. Ще і людям зі зруйнованого будику на Рівненській допомогти не хочуть, під Климчука працюють
Відповісти
Останні новини
Міська рада заборонила агітнамети на День Незалежності
07 серпень, 2012, 09:46