Волинські судді виправдовують львівських хабарників?

Волинські судді виправдовують львівських хабарників?
Луцький міський суд виправдав суддю Залізничного райсуду міста Львова Ігоря Ганича, який звинувачувався в отриманні хабара в розмірі 400 тисяч гривень.

Про це повідомляє «Комерсантъ».

16 лютого 2011 року співробітники управління СБУ у Львівській області спільно з головним управлінням з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури затримали суддю Залізничного райсуду Львова Ігоря Ганича під час отримання ним хабара в розмірі 400 тисяч гривень.

Генеральна прокуратура тоді ж порушила відносно судді кримінальну справу за ст. 368 КК ("отримання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне становище"; позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна).

Керівник управління СБУ у Львівській області Юрій Кіцул повідомив: «Всі документи у справі Ганича наше управління передало в Генпрокуратуру, а коментувати рішення суду не можу».

Генеральна прокуратура, яка розслідувала справу судді Ганича, поки не коментує це рішення суду. Як повідомив "Комерсант" глава прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко, «необхідно спочатку вивчити рішення суду, і тільки після цього будуть відбуватися наступні кроки».

Тим часом джерело "Комерсантъ", знайоме з обставинами цієї справи, стверджує, що «обвинувачений львівський суддя спеціально доклав максимум зусиль, щоб суд відбувся в Луцьку та інформація про хід слухань була прихована від львівської громадськості».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знаючи що в нас для того щоб звільнити з займаної посади не рідко використовують корупцію чи хабарництво не дивуюсь що справи розвалюються в суді а менти нехай менше піаром займаються а роботою тоже мені чесні міліціонери хабарників ловлять смішно читати
Відповісти
тут про "чесних" суддів, а не міліціонерів )
Відповісти
Ну, львів'янам та москалям з "Комерсанту" можна пробачити їх безграмотність. А ось у редакції "ВолиньPost" хочеться запитати: де в Луцьку "Волинський міський суд (м. Луцьк)"? У приміщенні редакції? :)
Відповісти
Луцького міського теж немає, є міськрайонний
Відповісти
де ти в статті про ментів прочитав?
Відповісти