Учні недільних шкіл співали в колонії. ФОТО

Учні недільних шкіл співали в колонії. ФОТО
Учасники Православного молодіжного фестивалю «Фавор» організували концерт у Маневицькій виправній колонії (№42).

Про це повідомила старший інспектор у зв’язках із ЗМІ та громадськістю управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області Ольга Купчинська.

Учасниками фестивалю стали учні недільних шкіл з усіх районів Волині. Захід відбувся на озері Тросне Маневицького району під керівництвом протоієрея Михаїла Кулакевича, настоятеля храму Миколая Мірлікійського Чудотворця Цуманської ВК №84.



В програму концерту увійшли композиції релігійної тематики, пісні просвітницького характеру та твори класиків музики пострадянського простору. Після концерту з проповіддю виступив архідиякон-монах отець Ніфонт(керівник недільної школи)та привітав усіх присутніх.

Довідка

За статистикою четверо з п’яти засуджених сповідують православ’я та є прихильниками УПЦ. У зв’язку з цим, в кожній установі є свій духівник, який проводить духовно-просвітницькі бесіди із засудженими, допомагає їм стати на шлях виправлення. Представники Української Православної Церкви опікуються засудженими установ виконання покарань області: у молитовних кімнатах та церквах установ проводять недільні та святкові літургії, засуджені мають змогу приступити до таїнств сповіді та причастя, прийняти хрещення та вінчання.

Між управлінням ДПтС та УПЦ укладена та діє угода, що передбачає функціонування шкіл духовної просвіти в установах виконання покарань.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно, тільки там їм і треба співати. Всі зеки щиро віруючі люди.
Відповісти
Останні новини
Учні недільних шкіл співали в колонії. ФОТО
08 серпень, 2012, 13:10