Свіжоспечені кандидати від Луцька: Козюра і Недужко

Свіжоспечені кандидати від Луцька: Козюра і Недужко
Кандидатами у народні депутати по мажоритарному округу № 22 (місто Луцьк) в якості самовисуванців зареєструвалися депутат Луцької міської ради, юрист Андрій Козюра і професор кафедри управлінської діяльності Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Юрій Недужко.

Про це йдеться у додатку № 3 Постанови Центральної виборчої комісії від 6 серпня «Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку само висування».

Отож в одномандатному виборчому окрузі № 22 (місто Луцьк) самовисуванцями наразі зареєстровані:

Козюра Андрій Григорович, народився 6 червня 1979 року в місті Любомль Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, генеральний директорТзОВ «Юридична компанія «Ліга права», безпартійний, проживає в селі Струмівка Луцького району Волинської області;

Недужко Юрій Вікторович, народився 16 квiтня 1976 року в місті Луцьку, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, професор кафедри управлінської діяльності, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, безпартійний, проживає в місті Луцьку.

Також трьома днями раніше - 3 серпня - ЦВК зареєструвала кандидатом-самовисуванцем від Луцького виборчого округу нардепа Ігоря Палицю, який народився 10 грудня 1972 року в місті Луцьку, проживає в місті Яремче Івано-Франківської області.

Нагадаємо, що також від Луцька балотуються Петро Кравчук
(від Об"єднаної опозиції), Петро Гайдучик (від Партії регіонів), Ігор Алєксєєв (від партії УДАР).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вдалі фото))))
Відповісти
О. Главацький теж у багатьох виборчих кампаніях брав участь...
Відповісти
Ковальконя кує, а жаби собі лапи тичуть:))))
Відповісти
Боже ж ти мій! "Професор" Недужко! А скільки наукових праць у цього "проффесора"? які книжки він напсиав і коли встиг у 37 років? і кафедра сумнівна, як для професора, і інститут...
Відповісти
36 років
Відповісти
а чим вже кафедра з інститутом погані? чи перед виборами все стає поганим?
Відповісти
Так ВІППО постійно на такому рівні, а не тільки перед виборами. На курсах (а вони раз в 5 років)за деяких викладачів аж ніяково стає - слово в слово лекція за попередній раз і без відриву від папірця. І чути про свої мінуси не хочуть, на сайті модерацію ввели, одні оди пропускають. Ну, а про лекції і проф. діяльність Недужка вже десь у розділі "Статті" було, то можна почитати...
Відповісти
Палицю забули від Луцька
Відповісти
Вже згадали, дякую )
Відповісти
Ігоря Палицю, який народився 10 грудня 1972 року в місті Луцьку, проживає в місті Яремче Івано-Франківської області.

то якого вибачте х..я не балотується від яремчі?
знайшов дурних лучан, мабуть вже він в яремчі добре відомий, знає, що не виберуть.
Відповісти
Тссс.... Яремче - то і є омріяний "Новий Луцьк". Тільки нікому не кажіть
Відповісти
Ото, блін кандидатики-мудатики. Ну. Козюра хоч щось робить. Кабак посеред вулиці Винниченка біля будинку офіцерів відгрохав разом з синком мера. Розмахнулися аж на тротуар залізли. Добре, що хоч не на проїжджу частину їх не заперло.Скверик в центрі обгадили. А Недужко тільки помісту ходить і своїми патретами любується. Позор! Сиділи б і не рипалися. Мені стидно за таких.А вам?
Відповісти
+100%
куди ще рипатися Козюрі після такого скандалу з "Буратіно". Так у них з Романюком(меншим) ще є купа об"єктів в Луцьку надбаних завдяки "татові" - міському голові і скрізь таке ж беззаконня
Відповісти
Мені соромно за Вашу орфографію.
Відповісти
Чим Вам Палиця нашкодив? Народився чоловік у Луцьку, вчився тут, гроші сюди вкладає. Вам було б краще якби він гроші вкладав у Яремче? Зробиш добро - погано, не зробиш нічого - теж погано. Не вгодиш нічим.
Відповісти
бо дурням ніколи не догодиш, їм усе біда, бо біда з головою, а не з реальністю.
Відповісти
Мені нашкодив Палиця тим, що він є насправді не Ігорем Палицею, а Ізею Лактером. А Палиця це фамілія його отчима!

Я за жидо-євреїв голосувати не буду, скільки б грошей мені не давали!
Відповісти
Якийсь маразм. Звідки в усіх багатих людях українці мусять бачити євреїв. Москалі лишили Вас з голою дупою без мови і землі, а все віртуальні євреї винні. Отверезійте нарешті.
Відповісти
Увага! Тут, в коментарях зібралися справжні українці. Який же український патріот не знає, що у всьому в світі винні москалі і жиди. Браво! Хоч самі усвідомлюєте, що ви фашисти?
Відповісти
Ви шо? Сурьозно?
Відповісти
А Петро Палиця - батько Ігоря Палиці- теж єврей і взяв прізвище в якогось вітчима чи сусіда? Плітки купи не тримаються. Придумайте щось краще.
Відповісти
Шановний агітатор Андрій! Те що у Палиці прізвище Лактер а ім'я Ізя заявили наші справжні патріоти - Борис Тарасюк, Петро Кравчук та Євген Мельник. Це перевірена інформація. А те, що ви тут пишете, то ж гроші вашого хазяїна відробляєте. Вас таких 3 000 по місту бродять, як сектанти і все одне і теж твердять - Палиця поможе, Палиця благодійник, Палиця надія міста... Але люди то знають - що він бандит, жид і олігарх. А всі гроші заробив на крові. Нам з ним не подорозі!
Відповісти
"Це перевірена інформація" а можна хоча б 1 доказ? Заяви навіть справжніх патріотів – це лише слова. Наведу приклад: "Я ніндзя черепашка і патріот".
Відповісти
Шановний агітатор Таня! Коли станете справжнім шанованим патріотом, тоді можете робити заяви, і люди будуть цьому вірити! А поки, що ви батрачите на свого господаря баригу Лактера, і все. А цим, ви тільки ганьбите лучан і українську націю! Покайтеся, і Вам все простять люди!
Відповісти
Ви серйозно?!! Я ж по-людськи прошу, наведіть доказ. З мого боку – жодної агітації. І заодно поясніть, що таке "справжній шанований патріот"? Бо я розумію, що депутатам можна і не нести відповідальності за власні слова, але Ви все ж спробуйте.
Відповісти
1) Я - не агітатор.
2) Я не кажу, що Палиця - спаситель і без гріхів. Ніхто з нас не грішний. Чи, може, Ви, шанований депутате
3) Якщо Борис Тарасюк і іже з ним шановані обманщики скажуть, що ви - Піноккіо, а я я - Буратіно, то то буде правда?
4) Чому як людина говорить про іншу людину (багату) щось добре, то зразу продався.
5) Будьте спокійнішй до людей.
Відповісти
Так у цього Лактера довірена особа-ректор університету Коцан - теж жидок, який заставляє всіх викладачів цього ВУЗу агітувати за Ізю Лактера!
Відповісти
Щоб зрозуміти, що таке жидок привладі і грошах можна наочно подивитися на наш університет і його ректора - Коцана. І зрівняти з попереднім ректором Олексеюком. Так от на сьогодні в цьому закладі практично вмерла науку, рівень викладання і передачі знань від викладачів до студентів з кожним роком все гірше і гірше, корупція колосальна. Вся система працює як бізнес - на збагачення однієї людини - ректора...
Відповісти
Чи уявляє хтось собі таке дійство,Мельник "благодійник"? Із немалих статків дав для якоїсь людини хоч одну копійчину? Та псів(вівчарок)-охоронників прогнав з двору, "бо багато їдять", то що він дасть людям??? На жаль,наші демократи йдуть до ВР з тієї ж самої причини,- власне збагачення, а на потребу людей їм начхати. Роблячи добро людям обранець отримує від них шану й статки, які не треба грабувати, про що й мова.Не думаю, що людина яка дає кошти на розвиток Луцька й Волині, допомагає студентам, митцям, дітям з дитячих будинків, людям старших поколінь,- може своє зрадити. Атож, скажуть інші,- чиїм коштом? Це ж гроші з наших податків. Так, тільки де ж наші "патріоти благодійники", як вище згаданий Мельник, чи діждуться виборці від них таких вчинків, як від Ігоря Палиці? Напираєте на його походження, проте вчинки його,-як Лучанина, й мова не двозначна, без підтексту й обіцянок,а ДІЯ! Він не пихатий, не зневажливий, а просто порядна людина, дійсно достойна депутатства. Найважливіше для волинського виборця, на якій стороні буде кандидат, Ігор Палиця заявляє,-не з "Регіонами". Це влаштовує студентів і надіюся Лучан.
Відповісти
Останні новини
Свіжоспечені кандидати від Луцька: Козюра і Недужко
08 серпень, 2012, 13:44