Чоловік два роки судиться з роботодавцем, аби той повернув йому робоче місце

Чоловік два роки судиться з роботодавцем, аби той повернув йому робоче місце
Два роки колишній працівник Волинського управління мисливства та лісового господарства не може поновитися на займаній посаді, не зважаючи на те, що суд двічі доводив незаконність його звільнення.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс» на 8 липня.

Колишній головний спеціаліст відділу лісового господарства Віталій Жабчук уже два роки у судах відвойовує своє право на роботу.

Чоловіка звільнили з займаної посади у 2010 році. Аби довести незаконність звільнення, чоловік подав до суду, який прийняв рішення на користь постраждалого.

Але керівництво управління подало на апеляцію. Львівський апеляційний суд також став на захист Жабчука.

Втім керівництво лісгоспу не згідне з постановами судів. Зрештою виконавча служба винесла постанову про притягнення посадових осіб управління лісового та мисливського господарства до кримінальної відповідальності за невиконання судових рішень.

Однак рішення виконавчої служби двічі скасовувала прокуратура. Тепер Віталій Жабчук звернувся до суду вчергове. Цього разу чоловік вимагає припинення дії постанови прокуратури про відмову в порушенні кримінальної справи за умисне невиконання рішення суду.

«Якщо проаналізувати весь процес від початку, як готувалося моє звільнення, як звільняли і дальше - то є злочин, то є самий справжній злочин», - зазначає Жабчук.

На попередніх судових засідань з’явилася нова причина не поновлювати колишнього працівника. Мовляв, у зв’язку з реорганізацією його місця просто не існує. Проте Віталій Жабчук каже, що якби прокуратура детально проводила перевірку, то він би стільки не ходив по судах.

«Прокурор йде на обман. Фальсифікує, що проводилася додаткова перевірка, що опитувалися люди…Як можна обманювати, що не можна поновити посади, коли на тій посаді, де я працював працює людина», - каже Віталій Жабчук.

Зрештою, на останньому судовому засідання суд вирішив, аби прокуратура вкотре провела перевірку законності звільнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік два роки судиться з роботодавцем, аби той повернув йому робоче місце
09 серпень, 2012, 10:52