Не проходиш через «часник», - не йдеш у парламент, - керівник ЧЕСНО на Волині. ВІДЕО

Не проходиш через «часник», - не йдеш у парламент, - керівник ЧЕСНО на Волині. ВІДЕО
Політичні партії не демонструють відкритості, публічності та діалогу з суспільством, через що й програють, вважає координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області Михайло Шелеп.

Про це Шелеп заявив 9 серпня у Луцьку під час круглого столу «Прозорі та справедливі вибори: бажання суспільства чи загроза владі?», повідомили у громадянському русі ЧЕСНО.

На круглому столі політики, журналісти та громадські діячі обговорили питання прозорості висування затвердження кандидатів у народні депутати та якість затверджених партіями списків кандидатів у загальнодержавному багатомандатному та одномандатному округах.

Захід відбувся в рамках діяльності громадянського руху ЧЕСНО.


Голова правління волинського відділення Комітету виборців України Юрій Кресак зазначив, що на членських внесках, без мільйонів політичним партіям не можна побудувати вдалу агітаційну кампанію і йти на вибори. Тому українські партії приречені на те, щоб в них були мільйонери.

Однак, він не виключає можливості, що колись прийдуть в парламент професіонали, які будуть по-новому будувати країну.

Голова координаційної ради Волинської регіональної платформи руху ЧЕСНО Петро Верзун наголосив, що людям треба доводити, що візуалізація – це насправді ширма, за якою ховається цілий ряд моментів.

Рух ЧЕСНО хоче донести громадянам критерії депутатів, які вже проаналізовано. А люди можуть це брати до уваги, а можуть і ні.

Рух буде працювати, вибори будуть змінюватись, а депутати будуть звикати, що «через лупу» буде на них звертатись увага. «Якщо не проходиш через часник, даруй, твоє місце в іншій сфері. Не обов’язково всім бути депутатами», – додав Петро Верзун.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Грантососы.
За американское бабло "строят" гроб4ество.
Відповісти
Цікаво,а з ким вести діалог у суспільстві партіям?З рухом "Чесно"???І про що???:)З того,що я побачив видно як одні "чесні" хлопці навішали лапши іншим "чесним" хлопцям і розійшлися:)))При цьому усі перед виборцями та пресою пропіарились.Може хтось щось нове у цьому цирку побачив?То напишіть...
Відповісти
Серафим ті правий
http://vilnaua.com/chervone-to-micne/833-komunisnyzcni-agitatory-volyni
Відповісти
Останні новини
Не проходиш через «часник», - не йдеш у парламент, - керівник ЧЕСНО на Волині. ВІДЕО
10 серпень, 2012, 08:55