Юних ковельчан вчили боротися в лісі. ФОТО

Юних ковельчан вчили боротися в лісі. ФОТО
В урочищі «Березина» Турійського району діти з різних куточків України вивчали бойові мистецтва, туризм, проходять фізичну та військову підготовку.

Про це повідомили у Ковельській міській раді
.
Наметовий спортивно-виховний табір «Волинська Січ» поблизу села Миляновичі організували МГО Молодіжний фонд «Наше майбутнє» та ГО Волинська федерація українського рукопашу гопак. Юні козаки та козачки приїхати на з різних міст країни:- Києва, Львова, Житомира, Рівного. Серед юнаків та дівчат було чимало волинян.


Як запевнив керівник табору Сергій Дружинович, діти віком від 10 до 17 років загартовують тут силу волі, навчаються спритності та витривалості, здобувають чимало знань, проходять загартування повітрям, сонцем і водою. У таборі вони вивчають історію та культуру України, туризм, бойові мистецтва, народну медицину, вчаться правильно користуватися дарами природи, проходять фізичну та військову підготовку.

Вихованці табору розповіли, що найбільш цікавою для них була верхова їзда, стрільба з пневматичної зброї і спортивного лука, веслування на туристичних каяках. Були в таборі і піші подорожі, тренування з рукопашного бою, лекції з історії козацтва. Для дівчат - майстер-класи з вишивання і бісероплетіння, а також козацька кухня.

Організатори обіцяють, що наступного року ювілейний, десятий табір «Волинська Січ», порадує більш насиченою і різноманітною програмою.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і де ФОТО???
Відповісти