На Волині шахраї прикриваються іменем митрополита Михаїла

На Волині шахраї прикриваються іменем митрополита Михаїла
Вже не вперше громадськість обласного центру звертається з проханням роз'яснити ситуацію щодо зборів коштів для онкохворих дітей від імені митрополита Луцького і Волинського Михаїла.

Про це інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ КП.

Виявляється, від імені владики ходять збирачі по квартирах та організаціях, які показують якісь документи з печаткою, нібито завірені особисто архієреєм. Окрім того, мають окремий «дозвіл» від міської ради. Мають і зошити, в яких записують імена тих, хто дав пожертву, щоб, мовляв, молитися за їхнє здоров'я.

У зв'язку з цим служителі церкви повідомляють, що митрополит Михаїл не дає благословення на таку форму збору пожертв. Благодійні кошти в єпархії залучаються тільки на території храмів і монастирів або ж переказами на банківські рахунки.

Збирання грошей для потреб інших єпархій на території нашої також не практикується. Тож відділ організації благодійності та соціального служіння єпархії вкотре закликає не довіряти аферистам, які прикриваються фальшивими документами, і негайно звертатися в поліцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так той "митрополит" Михаїл - блазень. Спочатку видає "благословіння" на збір пожертв (собі у кишеню), а потім відкликає свій підпис.
Відповісти
москаляку на гіляку
Відповісти
Дядько Михайло вкотре не зміг провернути аферу... Чекаємо нових "звершень" від КП.
Відповісти
Калігула ! Якщо знаєш історію , то згадай ЧИМ скінчив твій попередник?! Ото тебе чекає те ж саме!!!!!
Відповісти
Мішка взагалі патєрявся! Заплутався в своїх благодіяннях.
Відповісти
Шахраї. А коментатори, схоже, на вулицю давно не виходили - спритників-здирників-прохачів там хоч греблю гати. Вони і Путіним, і папою римським прикриються.
Відповісти
як раб божий таку мармизу наїв? Мабуть пісну капустку їсть сердешний.
Відповісти
він не раб божий. він вівцепас.
Відповісти
В селі Піддубці московській піп теж людей лякає Міхаїлом і Київським патріархатом.Вже і указ зачитали про його відставку а він церкву не передає і ніфонту вішає лапшу бо якщо він піде то церкву захопить Міхаїл.Сам по барах пяний їздить і морди лупить,дячиху на службі за барки з церкви вивів,брехав що служив в Афгані а сам армії не бачив і це піп? Зараз з таким чемоданом подвигів за новим вікарієм по святах їздить,каже однокласником,просить залишити його в Піддубцях.Його з попа трема знімати а він цього не розуміє і далі баламутить людей.
Відповісти
Дайте особисто в руки кошти тому, кому хочете допомогти. Навіщо вам посередники- священики чи якісь фонди.
Відповісти
Владику Михаїла хочуть скомпрометувати шахраї, які сповідують Московський паханат. Так як вся їхня церква шахрайська. За облудливою назвою "Українська православна церква" банально ховається секта Російської православної церкви в Україні. В Україні одна українська православна церква - це Українська Православна Церква Київського патріархату! Так що, люди добрі, не вірте цим запроданцям з Московського паханату (патріархату, гундяївцям, онуфрійцям та іншим холуям Кремля.
Відповісти
Ненормальні...
Відповісти
В Україні не повинно бути російської церкви і дурні ті люди які підтримують московський гітлеризм. Бо путін гірше гітлера, загарбник і
катюга.
Відповісти
Останні новини
На Волині шахраї прикриваються іменем митрополита Михаїла
12 лютий, 2016, 13:34