Затримали викрадачів пального на Київщині

Затримали викрадачів пального на Київщині
Спільними зусиллями столичних поліцейських та груп реагування патрульної поліції Києво-Святошинського та Обухівського районів затримали двох підозрюваних, які зливали дизельне пальне з вантажних автомобілів.

Повідомляється у соціальній мережі Facebook Патрульна поліція України

Сьогодні, близько 5-ї ранку, на трасі Київ-Одеса, столичний поліцейський патруль звернув увагу на автомобіль УАЗ, що стояв біля паливного баку вантажного автомобіля Мерседес і перекачував пальне.

Побачивши поліцейський, підозрілі особи швидко затягнули шланг до машини та почали тікати. Патрульні одразу почали їх переслідування, зважаючи на те, що напередодні до поліції надійшла низка заяв водіїв щодо викрадення невідомими палива з бензобаків.

Чоловіки рухались у напрямку Обухова, намагаючись заплутати свій шлях. Київські правоохоронці викликали на підмогу наряд поліції охорони та групи швидкого реагування Київської області.

Майже через 30 км поліцейські наздогнали втікачів. Спільними зусиллями заблокували та зупинили авто біля села Плюти, що на Обухівщині.

Під час поверхневого огляду автівки виявили два баки з рідиною, що мала характерний запах дизельного пального, а також шланги та мотор для відкачки рідини.





Розпочали кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) ККУ. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.