Волинянин представить на суд українців нову пісню

Волинянин представить на суд українців нову пісню
Сьогодні, 13 лютого, пройде другий півфінал національного відбору на "Євробачення-2016". Серед учасників конкурсу цього року є і волинянин - Аркадій Войтюк.

Повідомляє Слово Волині

Аркадій Войтюк вирішив взяти участь у Національному відборі на «Євробачення-2016» з піснею «Все в тобі». Співак зізнається, що не писав її спеціально для конкурсу: «Я просто вирішив показати Костянтину Меладзе річ, яка повинна була б побачити світ восени. Хотів показати новий матеріал, почути критику і, може, цінні поради. Але отримав позитивний відгук і можливість представити пісню широкій аудиторії в прямому ефірі СТБ і UΛ:Перший. У мене немає мети боротися з будь-ким – моя нова музика надихає мене, і я просто хочу ділитися нею з усіма українцями. Під час відбору я хочу гідно виступити, щоб волиняни пишалися земляком, а пізніше – і вся країна!»

13 лютого о 19:00 канал СТБ паралельно з UΛ: Перший покажуть в прямому ефірі півфінали національного відбору на пісенний конкурс «Євробачення - 2016», який відбудеться в травні цього року в Стокгольмі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин представить на суд українців нову пісню
13 лютий, 2016, 19:57