Євробачення 2016: Визначені фіналісти другого нацвідбору

Євробачення 2016: Визначені фіналісти другого нацвідбору
Шістка претендентів на представлення України на конкурсі – сформована.

Про це інформує "ТСН".

Щойно стали відомі імена ще трьох фіналістів нацвідбору на "Євробачення - 2016" від України. Так, до Джамали, The Hardkiss та Brunettes Shoot Blondes у фіналі приєднаються "НЕАНГЕЛИ", Pur:Pur та SunSay.

Сформована шістка претендентів на представлення України на цьогорічному "Євробаченні" зустрінеться 21-го лютого у фіналі нацвідбору, за результатами якого визначиться, хто поїде від нашої держави до Стокгольма. Так, пропонуємо вашій увазі пісні наступної трійки фіналістів, серед яких, можливо, є і хіт майбутнього представника України на "Євробаченні 2016" у Швеції.

Зауважимо, у другому півфіналі нацвідбору виступали SunSay, Pur:Pur, Peaks of Kings, Pringlez, Вікторія Петрик, Аркадій Войтюк, ALLOISE, "НЕАНГЕЛИ" та Japanda. Найменшу кількість балів від суддів отримали Japanda, 2 бали – Вікторія Петрик, 3 бали отримали Peaks of Kings, 4 – Аркадій Войтюк, 5 очок Меладзе, Данилко та Руслана віддали Pringlez, 6 балів - ALLOISE, 7 балів – гурту "НЕАНГЕЛИ", 8 балів - Pur:Pur. Найвище судді оцінили виступ SunSay, поставивши йому 9 балів.

Рішення глядачів було наступним: найменше їм сподобалися Japanda, у два бали глядачі оцінили ALLOISE, 3 бали віддали Peaks of Kings, у 4 бали - Вікторію Петрик, 5 балів отримують - Pringlez, 6 балів - Аркадій Войтюк, 7 балів від глядачів дісталося Pur:Pur, 8 - "НЕАНГЕЛИ". Стосовно найкращого виступу, "вердикт" глядачів був однозначним. Найвищу оцінку у 9 балів отримав SunSay .

Нагадаємо, фінал нацвідбору на "Євробачення" відбудеться 21-го лютого. Саме тоді стане відомо, хто ж представлятиме Україну цьогоріч на конкурсі "Євробачення" у Стокгольмі: Джамала, The Hardkiss та Brunettes Shoot Blondes, "НЕАНГЕЛИ", Pur:Pur чи SunSay.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
5'nizza good
Відповісти
НеАнгели переспівали чужу пісню- Naughty Boy - Runnin' (Lose It All) ft. Beyoncé
Відповісти