Посадовець Волинської митниці отримав догану

Посадовець Волинської митниці отримав догану
Посадовцю Волинської митниці оголосили догану.

Посадовій особі митниці за неналежне виконання своїх службових обов’язків оголошено догану, а матеріали службового розслідування передано до правоохоронних органів у Волинській області для подальшого досудового розслідування, - інформує ГУ ДФС у Волинській області.

З метою з’ясування фактів можливого зловживання службовим становищем старшим державним інспектором відділу митного оформлення №7 митного поста «Ягодин», відповідно до наказу Волинської митниці ДФС від 10.11.2015 року №638 «Про проведення службового розслідування», комісією Волинської митниці ДФС було проведено службове розслідування.

За результатами перевірки встановлено, що посадовою особою Волинської митниці ДФС не ініційовано проведення повного митного огляду товару, а також неправильно прийнято рішення щодо завершення митного оформлення товару.

"Відзначимо, що заходи, які спрямовані на попередження та виявлення корупційних ризиків і проявів в фіскальних органах на Волині – серед першочергових завдань Волинської митниці ДФС".






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мощная статья
Відповісти
Останні новини
Посадовець Волинської митниці отримав догану
16 лютий, 2016, 13:48