Суд відправив під арешт поліцейського, який вбив пасажира "шаленого BMW". ВІДЕО

Суд відправив під арешт поліцейського, який вбив пасажира "шаленого BMW". ВІДЕО
Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту для патрульного Сергія Олійника, підозрюваного у вбивстві пасажира BMW під час автопереслідування в Києві.

Про це Українській правді повідомив депутат БПП Мустафа Найєм.

Таким чином, поліцейський перебуватиме під вартою протягом 2 місяців.

Раніше 15 народних депутатів озвучили прохання відпустити Олійника на поруки, серед них: Мустафа Найєм, Антон Геращенко, Ігор Луценко, Юрій Береза, Андрій Тетерук, Ігор Гузь, Геннадій Кривошея, Леонід Ємець, Георгій Логвинський, Григорій Шверк, Вадим Денисенко, Андрій Гордєєв, Олексій Гончаренко, Максим Курячий, Володимир Ар'єв.
Захист Олійника просив суд призначити запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт із носінням електронного засобу контролю.

Як відомо, вночі 7 лютого київська патрульна поліція під час переслідування застрелила 17-річного хлопця, який у компанії трьох інших намагався втекти на BMW.

Переслідування порушників, що їхали на великій швидкості, тривало більше 30 хв.

Поліцейські неодноразово попереджали через гучномовець про відкриття вогню, після чого обстріляли автомобіль.

У результаті обстрілів було пробите колесо авто, один з порушників отримав смертельне поранення.

Трьох інших молодих хлопців затримали, вони перебували у нетверезому стані.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 52
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ше тих двох, шо були в машині треба засадити !!!!!!!А не поліцейського!!!! А якби вони наїхали на зупинку , де були б люди, діти.....Хто за шо тоді відповідав????
Відповісти
100% згідна, треба було зупинятись на вимогу поліціі, а не тиснути на газ!!!! Закону треба дотримуватись! Всім!
Відповісти
Прокурорів і суддів на гіляку!!!
Відповісти
Дурдом а не країна!!! Перший раз підтримую дії поліції. Гляньте як в Америці. За таке з машини б зробили б решето!!!
Відповісти
А якби ти був в тій машині пасажиром!
Відповісти
Я там не був би, бо мозги треба мати і думати про наслідки перед тим як щось робити
Відповісти
Я б не сіла в авто, водій якого п'яний чи обкурений. У кожного своя голова на плечах. Він хотів ризикувати - сів. Так вони могли і у відбійник або в стовб заїхати.
Відповісти
правильно, влаштували перестрілку по місту, американських фільмів понадивлювались, це Україна дєтка , закони писані не для поліції а для інших верст населення , всі ми рівні ( вбив людину - відповідай ) . Водій - являвся загрозою на дорозі , що призвело до загибелі людини теж - відповідай.
Відповісти
Підтримую
Відповісти
Підтримую!! Але тоді поясніть чому більшість автомобілістів вбивць на волі?
Відповісти
цікаво на що вони розраховували після перших пострілів в повітря? що з ними в бірюльки грають? це тупі мажори дегенерати, привикли забивати на закон, от і отримали на що заслуговують.
Відповісти
капець, я в шоці. жаль поліцейського(((( із-за дибілів має тепер проблеми. цікаво, а що буде тим трьом? скажуть айяйяй і відпустять? відповідальність мають нести не тільки ці троє, а й і їхні батьки, бо не виховують дітей. так, і батьки того пацана, шо загинув. батькам загиблого же ж треба когось звинувачувати, хоча, я думаю, вони прекрасно розуміють, що винні самі, оскільки не дивились за своєю дитиною і отаке їй дозволяли. але ж легше перекинути вину на когось іншого. і мені дуже дивно, що інші поліцейські не підтримують колегу - таке могло статись з кожним - і може статись з кожним.
Відповісти
Як би Ви говорили, якби не дай боже на місці пасажира був хтось з Ваших близьких. Подивіться відео стрільби на якому видно що стріляли а стояли люди на зупинках і ховались від пострілів, а якби влучила куля у простого перехожого на вулиці, пістолет не гумова палиця і не можна просто так стріляти при русі авто. В інструкції заборонено стріляти рухаючись.
Відповісти
найгірше те, що після цього арешту поліцейські не будуть такими як повинні бути, а будуть такими як менти, кому потрібні зайві проблеми - краще закрити очі на щось, зробити вигляд,що не помітили і все обійдеться
Відповісти
міліція - поліція, різниці майже немає. Поліція ( патрульна ), це лише нові кадри з новим обладнанням , уніформою, бачинням на світ та зміниами в суспільстві ( але що таке міліціонер та поліцейський із нашим діючим вже не один рік КПК, законодавством ) це просто вибачте за образу ( моя особиста думка ) "БУТАФОРІЯ". Прав в поліцейського на декілька пунктів більше ніж в любого громадянина, захисту зі сторони держави та закону немає. То про які зміни може йти мова, завтра закриють за грати патрульного ( дай всі забудуть через місяць ) , але це бидло яке замажорене, яке виросло в сімї в якої не було горя ( у фінансовому плані) яке не знає що таке " не можна, а що можна" буде собі позволяти, що завгодно. І знати що в нашій країні все рішає " телефоний дзвінок " та гроші. То про які зміни ми говоримо. Звичайно дуже шкода, що все так вийшло. Я тільки за поліцейського і за його дії ( можливо вони були не професійні , не обдумані, стрес - хвилювання ), але все ж за поліцію патрульну + Тещо не забезпеченні обладнанням для таких випадків , то хто тому вина...Дійсно шкода поліцейського і наше суспільство, що живемо не так, як в цивілізованому світу, а не поймеш як. В такій ситуації ( якщо буде аналог, а він буде ) це бити автомобілі і вбиватись самому або просто відпустити порушника( пістолет не в якому випадку не застосовувати, да я думаю краще його зовсім на чергування не брати) навіщо він, щоб завтра тебе посадили. Що хотіли те і маємо. Реформа йде в правильному руслі ( ? ) ( особисто моя думка ).
Відповісти
Подивіться відео уважно
Відповісти
Мені шкода людини...дитини...але закон є закон...ще пару таких рішучих дій і будуть боятись!що не кажіть поліцію трохи бояться...нехай вони ще не досвідчені ..нехай вони ще губляться..всього незнають...головне щоб не зкурвились!!Хлопці не здавайтесь...одного покараєте 10 побояться...згодом і наведеться лад..і в головах і в країні!!
Відповісти
Не виправдовую лихачів, но послухайте мову тих двох вуйків поліцейських. Стрілять буду, а шо дєлать!

Як їх відбирали????
Відповісти
На реформі Поліції, на надіях, що буде порядок, можна поставити хрест. П"яні, обдовбані, "круті" дебіли і далі будуть чинити "безпредєл", а поліція після цього випадку не втручатиметься, бо своє життя дорожче. Я ненавиджду свою країну, бо тут стояче болото, яке ніколи не зміниться. Адью!
Відповісти
А якби поліцейський випадково застрелив когось на зупинці,попав в заправку де б загиниули люди,кого б зробили винними,пацанів на бесі?
Відповісти
А якби "пацани на бесі" на такій швидкості врізались "випадково" на зустрічній полосі в жигуль в якому їхала б молода небагата сім"я з малими дітьми(такі ситуації не раз вже бували),"випадково" влетіли на зупику з людьми(як уже не раз було), "випадково" налетіли на пішохода на переході(як уже не раз було),кого б тоді зробили винними, поліцейських? Що ви пишете х.ню всяку, мало ще вас давили от такі "пацани"?!
Відповісти
ну звичайно поліцейських, сказали б, чого не зупинили, не пристрелили, в нас нічо не помінялось, понабирали всяких.
Відповісти
..підтримую дії поліцейських.....а через от таких суддів що виніс вирок у цій країні ніколи не буде порядку....самого суддю на кваліфікаційну комісію відправити..чи відповідає своїй кваліфікації...
Відповісти
підтримуєш поліцейську Одеси яка наркозалежна продавала наркоту, підтримуєш двох поліцейських пияків з Луцька, ти часом не Аваков,тут на сайті сидиш?
Відповісти
не змішуй мух з котлетами.
Відповісти
почитайте кримінальний кодекс і тоді висловлюйтесь, нехай приймуть зміни якими звільнять від кримінальної відповіальності поілцейських за вбивство, перевищення службових повноважень. Поясніть для чого по стоячій машині стріляти в ПАСАЖИРА?????
Відповісти
це через таких от громадян, які соплями сходять і жаліють "пацанів на бесі", місцеві згадали б хоч той випадок, коли не так давно, на тротуарі п"яний водій, який гнався по Луцьку як скаженний, вбив матір з дочкою, ви всі, хто тих виродків захищає, впевнені на сто відсотків, що цілковито застраховані від того, щоб опинитись на місці цих нещасних жінок?!Тоді багато хто верещав "А де була порліція", так от її й не буде після вашої реакції на цю подію, вас і далі як давили так і давитимуть.
Відповісти
Я особисто тільки за ,щоб на дорогах,в місті був порядок.Щоб ми могли з дітками переходити дорогу не оглядуючись,що звідкись вискочать мажорчики на крутих авто
150-200 км на спидометрах.Щоб тих,хто порушив правила,відповідав за свої вчинки.Але в цій ситуації,поставте себе на місце тієї дитини,його батьків.Припустимо поїхав він з тією компанією,але ж не він був за кермом,не він порушував правила,не він був обкурений.Тоді питання ,за що в нього стріляти,невже не можна було якось по їншому вийти з цієї ситуації.Тут в коментах силаються на відео.Але там же видно,що стріляли по пасаж.сидінні впритул.Багато хто виправдовує поліціянтів.Так,це їхня робота ,вони відповідають за порядок.Але ж їм ніхто не давав права стріляти по дітях.Я знаю,що дехто буде писати,що підлітки самі винні в тому.Але в чому винний той хлопчина,йому ж тільки 17.Ну може попав в таку компанію,зі всіма буває,може не міг він сказати ,зупиніться,я вийду,бо ті були старші,авторитетніші.І за це бути застріляним.Поставте себе на місце його батьків.Поховати 17-го сина,який просто сидів на задн.сидінні.В кожного з нас є діти і не дай Бог пережити смерть своєї кровиночки.Може ті діти в чомусь і неправі,але можна було це все вирішити по іншому.Може я і неправа в чомусь,але це моя думка,бо я тоже мама.І мені страшно від того ,що в нас робиться в країні.
Відповісти
Воно то так... Але як поліції взнати чи він обкурений чи ні, і в якому стані. Перед ними була картина - БМВ на великій швидкості на зустрічній смузі, в машині крім горе водія ще 3-є, жоден з них не старається зупинити водія... Що вони чекали, чому не зупиняли? Діти повині в гонки грати на компі а не в житті
Відповісти
по-перше 17 років, це вже не дитина,діти в диячих садочках і початкових школах (чи тусити ночами, то дорослий, а в усьому іншому дитина?) по друге і батькам і "дітям" треба вмикати мізки хоч іноді і відрізняти чорне від білого, думати з ким спілкуватись, як і де проводити час, дотримуватись якихось норм поведінки і закоу врешті решт, 17 річномсу підлітку не місце в п"яній компанії, в нічону клубі, і в нічний час, це елементарно і не треба тут зараз слину пускати "кровиночка, діточки" сю- сю-пусю. Або ви будете безпечно з "дітками" переходити дороги "не оглядаючись", або ризикуєте будь-якої миті бути переїханими іншими "діточками". А ситуація на дорогах зараз настільки катастофічна, що тільки радикальні методи могли б щось змінити. Коли показували відео, то там не чутно щоб хтось в машині кричав водію "що ти робиш, давайте зупинимось", ні, вони всі під музику "круто" гнались від "мусорів" "герої", грались - догрались! Я не розумію чому водій досі не під вартою?! Треба ще ввести закон, який би передбачав суворе покарання батькам за невиконання своїх обов"язків, щоб можна було відловлювати таких "діточок" по клубах і інших гадючниках, а мамусь з татусями за грати за це, хоча б місяців на два, працювати на благо держави.
Відповісти
А ви дивились відео,як та "поліція" ловила їх.як вони на це все реагували і якими матами покривали.Я не заперечую вини горе-водія,але чому стріляли по вікнах,а не в колеса.То виходить за порушення треба зразу ж стріляти по людях.Я думаю,коли вони виходять на зміну,то повині проходити яквйсь інструктаж і напевно в їхніх правилах не написано,щоб стріляти по пасажирам.І я не сю-сюкаю.на мою думку "поліція" має дбати за порядком і всіма силами забезпечити цей порядок і мати в голові розум як зробити так в цій чи іншій ситуації,щоб не було кровопролиття.А,щоб наші діти не ходили по" клубах чи гадюшниках" то треба менше їх відкривати .але деяким людям це ж не вигідно,бо це живі гроші.і їх не гребе кому вони продають спиртне чи 40-му дядькові чи 16 -му .Може Ви мені пояснете,нерозумній, ну невже не було іншого виходу в цій ситуації.Тож можна було стріляти по колесах,можна було прижати їх 3-4 машинами,але ж не стріляти.
Відповісти
так не буває, що і вівці цілі і вовк ситий...
Відповісти
От пишеш про клуби, про геройство, до чого це тут?
Ти розумієш, що це обставина часу та дії, ніхто не міг знати, що у водія в голові.
А 17 років, що ще далеко дитина, яка ще освідомлює свої дії.
По цьому відео можна сказати, що наші поліцейські, тирани, які зажрались і думають, що їм все з рук зійде.Треба ж якось тверезо судити, в дітей стан "афекту", те що вони їм кричали по барабану,
замість того, щоб заспокоїти, вони продовжують далі провокувати на погонню.
"За решотку ПОГАНОГО МЕНТА"
А батькам, спокою та терпіння, я впевнений, що йому це з рук не зійде, і що сяде він на довго.
Відповісти
влупиться на швидкості сто дев"яносто в тебе чи твоїх рідних машина так, що кісток не позбирати, то тоді будеш лолати скільки влізе і розказувати, як в тій машині їхали діти, які своїх дій не усвідомлюють. Посадити водія тієї машини і іншого пасажира негайно і надовго , і всім хто допустив щоб "діти нерозумні" транспортним засобом керували дати по повній, щоб іншим неповадно було. А поліції в таких випадках дозволити стріляти "на ураження" без зайвих сантиментів. Дістали своїм "безпрєдєлом" вже, знахабніли до краю і страх та совість зовсім втратили.
Відповісти
Попрошу рідних моїх в приклад не приводити, це по-перше.
По-другу, Я не виправдовую водія, я говорю про того пасажира, який лишився свого життя, без причини.
Просто існує велика кількість інших способів зупинити автомобіль, ДЛЯ ЧОГО ЇХАЛО 15 машин? Супровід? Не можна було дорогу перекрити?
Ви так говорите, як один із тих поліцейських, який прикриває свою, вибачте на слово ЖОПУ!
От скажіть будь ласка вельми "шановний" "ЛОЛАЙ", в чому виновата та дитина, як тепер бути батькам?
Наскільки я знаю, немає в ЗУ Про Нац. Поліцію такого положення, яке твердить стріляти в людину, яка не перебуває в розшуку за скоєння певного злочину, відштовхуючись від цього, можна зробити висновок: Дії поліціянта були не правомірними.
Всі ми могли б бути в такій ситуації і в кожного є своя суб"єктивна думка.
Відповісти
я з Вами на 100% згідна.ніхто не виправдовує і не захищає водія.Винний-повиннен бути наказаний.Ніхто не виправдовує мажорів,які лихачать на дорогах,про них взагалі окрема мова.Ніхто проти поліції.Ми тільки за ,щоб в нашій країні були суб*єктивні закони і правила,перед якими всі рівні .В данний момент ми просто обговорюєм вчинок тих поліціянтів,які призвели до трагедії.просто обурює їхній вчинок .
Відповісти
задовбав вже ти з тою "дитиною". Та "дитина" винна в тому, що сіла в ту машину це по- перше, бо йому не сім років, а сімнадцять,він не розумово відсталий і в такому віці цілком усвідомлює свої дії, він добре бачив, що водій і інший пасажир машини не зовсім адекватні,але всеодно туди сів, по друге в той час коли БМБ зупинилась на вулиці Сірка,була можливість вийти з цієї машини, а він цього не зробив. І по третє, для тих хто в танку, такі ситуації є смертельтно небезпечними для оточуючих,а твої рідні, яких ти чогось просиш "не приводити як приклад" не вийняток і теж ходять по тих вулицях, що й інші люди, значить,як і всі можуть потрапити в те місце і в той час, коли й.бнуті на всю голову "невинні діти" несуться на швидкості 190 км. Почитай статтю "Бей, кради, насилуй, убивай – уже можно!"
Игорь Тышкевич, "Хвиля" Там все доступно розжовано івикладено навіть для тих хто "в вушанці, в танку, під водою".
Відповісти
У Вас є діти???? ВИ на 100% знаєте з ким спілкується Ваша дитина???? Ваша дитина ніколи не ходила на дискотеку??? Ваша житина ніколи не вживала спиртного???? Ваша дитина ніколи не іздила в машині (у.т.ч. з друзями) ????
Відповісти
знову на першому плані не ПРАВО а якісь демагогії подвійні стандарти виявляється коли 18 річного солдата строковика озброєні душать ескаватором він повинен мовчки стояти і терпіти не маючи права навіть вдарити палицею а політичному проекту "нова поліція" можна стріляти в беззбройного бо він виявився не в той час не в тому місці бо водій міг спричинити шкоду а дзиндзя корчинський та інші відомі лжепатріоти на ескаваторі не тільки могли а й реально спричинили забравши життя і здоровя молодих хлопців яких батьки послали служити а не відкупили як більшість лжепатріотів і їм це сходить з рук бо гарно працює пропагандиська машина і на першому місці не ПРАВО а політична доцільність Та памятайте вислів філософів "Правосуддя повинно здійснитись хочаб загинув світ"
Відповісти
Наші суди це просто ганьба!!!
Відповісти
Люди, ви думаєте, що говорите?
Це не нормально, дитина померла ні за що, як тепер його батькам?Просто поставте себе на їх місце!
Які тут правомірні дії? Відкривати вогонь просто в обличчя?Так як по колесам вони явно не хотіли стріляти.
Я все розумію, водій робив аварійно небезпечну ситуацію, а поліція їх на провокувала, "Инстинкт самосохронения", почувши постріли, Ви б так само панікували.І це адекватні і професійно вивчені поліцейські, які грубо порушують законні рамки?
Дали мавпам "іграшку", треба ж погратись!
Відповісти
Ваша 17-річна сідає в авто до обкурених друзів? Сам бачив на що йшов. Міг сказати, що давайте хлопці таксі викличемо. Але ж ні. Сів у авто до обкуреного, п'яного друга - твоє життя у його руках. Вони так могли і з моста вилетіти, і у стовп або відбійник в'їхати.
Відповісти
а чьому поколесах було нестріляти нерозумію
Відповісти
Бо швидкість велика, бо не вчать поліціянтів стріляти, як це робиться в світі/а грошики економити для начальства тре/, а обдовбані *дітки * іхали,як скажені, не реагуючи ні на що.от і склалася така ситуація. Хлопця шкода, по людськи, але Поліція Украіни повинна докласти всіх зусиль, щоб поліціянта не посадили, бо і іх поважати перестануть, діло честі.......
Відповісти
мої діти біля мене сидять і я достатньо часу з ними проводжу,ти просто за своїми слідкуй,бо не дай Боже твоя чи твій буде переходити не по правилах дорогу (а я впевненна,що більшість перебігають не на переході) тоді появиться дядінька з пістолетом і почне махати ним, а дитина перелякається,побіжить а він почне стріляти ,бо порушила чи порушив.або ще приклад:я сіла в таксі,в темноті не видно в якому стані таксист,водій починає їхати 100-120 км. за нами погоня поліції чи міліції.таксист не здається їде дальше.нас наздоганяють і мені, куля як кажуть в лоб,бо я знаходжусь в цьму авто.я ж не можу відповідати за вчинки водія.От це по вашому правильно.
Відповісти
Панночко в нас не поліції треба боятись що не на переході почнуть стріляти, в нас страшно на переході переходити!!! Де ви живете? Ви що не читали як хлопця такі самі мажори збили на переході на Київському майдані? А скільки таких випадків по Україні?? Збили , вийшли зняли номери і на тапки, що з ними робити?? А за таксі що описали, порада вам менше блокбастерів дивитись а книжки читати)
Відповісти
Я блокбастерів не дивлюсь.І я не знаю,як пояснити,що я не виправдовую цього водія,ні його пасажирів.Я просто не можу зрозуміти ,чому потрібно було стріляти.Ну припустимо ,що вже ніякі дії не могли зупинити,але є в авто 4 колеса,на кінець ,потрібно було вирішувати з водієм ,а не з пасажирами.А про нашого мажора Клеця я читала і слідкувала за цією подією.І саме наша міліція не визнала його винним,він пішов ,як свідок і продовжує літати по місті.А знаєте чому,не догодуєтесь.А тому ,що за нього заплатили,і домовились і тепер догадуйтесь з ким.От таких потрібно ловити і стріляти,але чомусь в нас Луцьку цього на замічають або не хочуть .Нехай дальше літає і лякає людей.І зрозумійте я не проти нової поліції,старої міліції,просто мене обурює вчинок конкретної людини і це не означає,що по вчинку цієї людини можна судити всю нашу поліцію.
Відповісти
ТОму що збив біля посольства вдох жінок дали 7 реально-вже відбуває, тому що в Любешові просили 10 реально-тримається в СІЗО, прикордоннику що на Варшавці теж реально не памятаю скільки-сидів в СІЗО. Хто ГУЛЯЄ???В даній категорії справ в першу чергу міра покарнання залежить від потерпілих.
Відповісти
100% поддерживаю полицию. Малолетки в нетрезвом виде могли нанести куда больший вред населению. Так им и надо. Полицейского отпустить! Он выполнял свои обязанности!
Відповісти
Валити всіх мажорів.! Не розумію чому стільки пострілів і тільки один труп!!!!??? Мазила блін! Мало бути як мінімум три трупа в тій машині і ще попутно пару трупів в інших машинах мажорів. Дії полісмена виправдані і не підлягають будь якому осуду.Якщо його визнають винним, потрібно вставати на майдан!!! Під час слідства відсторонити від роботи а по закінченню поновити і грамоту як мінімум вручити! БУЛО Б НЕ ПОГАНО ПОВИСИТИ В ЗВАННІ І ПРЕМІЮ ЗА МАЖОРЧИКА!!!
Відповісти
Подивіться відео...як вони базарять ці поліцейські...як вони стріляють впритул в лобове село, коли авто зупинилось...дебіли недороблені...де хто бачив щоб американські копи таке собі дозволяли... трилер отдихає, хлопця шкода, поліцейському який стріляв довічне...
Відповісти
Останні новини
Суд відправив під арешт поліцейського, який вбив пасажира "шаленого BMW". ВІДЕО
19 лютий, 2016, 08:59